ASROCK RADEON RX 9070 XT TAICHI OC 34.999 TL

Bak bak alttan çekmiş ki fanların RGB'ler gözüksün diye.. Seni senii.... :kekw:
Kablolar yüzünden sapphire ve taichi hariç hepsini elemiştim alırken. Aorus da çok karizma ama kablolar işi bozuyor. Benim kart rafta bekliyor kasayı dağıttım üşeniyorum toplamaya 😂

Aynı fiyat mıydı?
nitro 35e amazonda 6 taksit
Mercury magnetic h de 38e 6 taksit
Taichi hb de 37ye 6 taksitti ben alırken
Nitro çok istiyordum ama cw neredeyse tüm nitrolarda var muhabbeti olunca ve yabancı incelemelerde taichi biraz daha önde gibi durunca taichi aldım. Kurdum şimdi pcyi bakışıyoruz 😂

Aynı fiyat mıydı?
Ben hb den 5 Mayıs da 38k ya 9 taksitle almıştım bu model 41k idi o zaman. Eğer ki bu model daha önce indirime girmiş olsa bunu alırdım. He pişmanmıyım değilim daha 55 derece üstüne çıkmadı kart. İki model de aklımdaydı hangisi önce indirime girerse onu alacaktım.

34.999 buyrun
asrock bu modeli ne kadar çirkin yapabiliriz acaba diye çokmu uğraşmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu modellerin yanında boynu bükük kalıyoruz biraz :kekw:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
bu iki modelin tasarımı roglardan daha iyi bence şakasız. özellikle nitro +

asrock bu modeli ne kadar çirkin yapabiliriz acaba diye çokmu uğraşmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu iki modelin tasarımı roglardan daha iyi bence şakasız. özellikle nitro +
Benim gibi estetik kaygısı olmayan adamlara hitaben yapılmış gibi gerçekten :kekw:
Backplate falan anlamsız derecede çirkin yani.
Gereksiz şekiller serpiştirilmiş birde uyumsuz renkle uyumsuzluk abidesi olmuş :confused:
Steel Legend'dan bile daha kötü bir premium model nasıl tasarladılar helal olsun.
Dikey kullanınca gideri var en fazla.

Benim gibi estetik kaygısı olmayan adamlara hitaben yapılmış gibi gerçekten :kekw:
Backplate falan anlamsız derecede çirkin yani.
Gereksiz şekiller serpiştirilmiş birde uyumsuz renkle uyumsuzluk abidesi olmuş :confused:
Steel Legend'dan bile daha kötü bir premium model nasıl tasarladılar helal olsun.
Dikey kullanınca gideri var en fazla.
fanların hepsini de rgb yapsalarmış bari böyle modifiye edilmiş tofaş gibi olmuş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,431
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri