Bak bak alttan çekmiş ki fanların RGB'ler gözüksün diye.. Seni senii....![]()
Bak bak alttan çekmiş ki fanların RGB'ler gözüksün diye.. Seni senii....![]()
Kablolar yüzünden sapphire ve taichi hariç hepsini elemiştim alırken. Aorus da çok karizma ama kablolar işi bozuyor. Benim kart rafta bekliyor kasayı dağıttım üşeniyorum toplamayaBak bak alttan çekmiş ki fanların RGB'ler gözüksün diye.. Seni senii....![]()
Aynı fiyat mıydı?Bu model ile Nitro+ arasın da kalmıştım Nitroyu aldım.
nitro 35e amazonda 6 taksitAynı fiyat mıydı?
Ben hb den 5 Mayıs da 38k ya 9 taksitle almıştım bu model 41k idi o zaman. Eğer ki bu model daha önce indirime girmiş olsa bunu alırdım. He pişmanmıyım değilim daha 55 derece üstüne çıkmadı kart. İki model de aklımdaydı hangisi önce indirime girerse onu alacaktım.Aynı fiyat mıydı?
asrock bu modeli ne kadar çirkin yapabiliriz acaba diye çokmu uğraşmışASROCK Radeon RX 9070 XT Taichi OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
90-GA5HZZ-00UANF - ASROCK Radeon RX 9070 XT Taichi OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartıpckolik.com.tr
34.999 buyrun
bu iki modelin tasarımı roglardan daha iyi bence şakasız. özellikle nitro +
Benim gibi estetik kaygısı olmayan adamlara hitaben yapılmış gibi gerçektenasrock bu modeli ne kadar çirkin yapabiliriz acaba diye çokmu uğraşmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu iki modelin tasarımı roglardan daha iyi bence şakasız. özellikle nitro +
fanların hepsini de rgb yapsalarmış bari böyle modifiye edilmiş tofaş gibi olmuşBenim gibi estetik kaygısı olmayan adamlara hitaben yapılmış gibi gerçekten
Backplate falan anlamsız derecede çirkin yani.
Gereksiz şekiller serpiştirilmiş birde uyumsuz renkle uyumsuzluk abidesi olmuş
Steel Legend'dan bile daha kötü bir premium model nasıl tasarladılar helal olsun.
Dikey kullanınca gideri var en fazla.
En güzel 9070xt kanka taichi hele beyazı efsane.ASRock görsel olarak en çirkin ama performans olarak en iyisiyiz.
Bizde böyle bir delikanlıyız işte...
Taichi kral yürüyedursun.
Steel Legend kullanıyorum soğutma işi ASRock'tan sorulur gerçekten
Alıntıyı görüntüle