Asrock Rx6600xt Mining Yapılmış Mıdır

Ege214

80+
Reaksiyon skoru
0
2.el olarak asrock rx6600xt aldım 4bine fanları daha önceden değişmiş bakım yapılmış furmarkta hotspot 91 kartın kendisi 67 derece fanlar %47de dönüyor mining olma olasılığı çok mu yüksek kendisi kullandığını kartın tam performansda çalıştığını söylüyor

2.el olarak asrock rx6600xt aldım 4bine fanları daha önceden değişmiş bakım yapılmış furmarkta hotspot 91 kartın kendisi 67 derece fanlar %47de dönüyor mining olma olasılığı çok mu yüksek kendisi kullandığını kartın tam performansda çalıştığını söylüyor
macun eski ise normal yenileyip-amd appden ayarları sıfırlayıp 30dk stress testinde dene ama 8-10k piyasası varken 4kya nasıl aldın?

amd ekran kartı hotpostları daha yuksek oluyor 100 dereceye kadar normaldır furmarkta o sıcaklıga gelıyorsa sorun yok oyunlarda o dereceye cıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 cı el kartın vram testını yapmayı unutma

Fan değişmesi iyi bir şey de bakımı iyi yapılmamış belli.

O kartlarda hotspot yüksek oluyor zaten genel olarak. Mining ihtimali de bayağı bir düşük o kartlar çıktığında mining işi bayağı bir bitmişti, kazanlar ise Nvidia ile kazıyordu zaten.

Fiyat bedava ama fanların değişmesi mining yapıldığı şüphesini çok arttırır normal bir user normal kullanımla o fanları bozamaz genelde hep mining çıkması 6600leri gördüm fanları bozuk ya değişmiş ya bozuk şekilde satılan

O kartlarda hotspot yüksek oluyor zaten genel olarak. Mining ihtimali de bayağı bir düşük o kartlar çıktığında mining işi bayağı bir bitmişti, kazanlar ise Nvidia ile kazıyordu zaten.
Hocam 6600 zamanı ben kendim bir arkadaşın mining riginden almıştım sapphire rx6600 pulse amazon jp'den alınmış.

Fiyat bedava ama fanların değişmesi mining yapıldığı şüphesini çok arttırır normal bir user normal kullanımla o fanları bozamaz genelde hep mining çıkması 6600leri gördüm fanları bozuk ya değişmiş ya bozuk şekilde satılan

Hocam 6600 zamanı ben kendim bir arkadaşın mining riginden almıştım sapphire rx6600 pulse amazon jp'den alınmış.
AMD ile kazanlar işin ameleliği yapanlar, Nvidia çok daha iyiydi AMD kart ile kazan sayısı çok daha azdır.

AMD ile kazanlar işin ameleliği yapanlar, Nvidia çok daha iyiydi AMD kart ile kazan sayısı çok daha azdır.
3060lar ile kazım yapmak daha sıkıcıydı 6600ler ile daha rahat kazılıyordu. Bunlar da 6800XT'ler.
6800xt lc.webp

Yani özet olarak yüksek ihtimalle mining yapılmamıştır ama fiyatı güzel denk getirmişim öyle mi

macun eski ise normal yenileyip-amd appden ayarları sıfırlayıp 30dk stress testinde dene ama 8-10k piyasası varken 4kya nasıl aldın?
Valla adam ilana bugün attı atıldığı gibi alıverdim uygun geldiğinden ama test edecek masaüstü yok

hocam 6900xtler minning çıkması olmuyormu

hocam 6900xtler minning çıkması olmuyormu
Onlar da kazdı VRAM'i iyi fena da kazmıyordu ama 6600 XT öyle uçan kaçan bir kart değil. Mesela 1660 Super 32 MHS kazıyordu, ondan daha üst seviye olan 6600 XT de 32 MHS kazıyordu. 1660 Super bile daha riskli yani :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,403
Üyeler
197,453
Son üye
Ahmet1821
Geri