Neler Yeni

Assasin's Creed Odyssey Mi valhalla mı ?

Ne yapmalıyım

• Oy kullanan toplam üye
    20
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yusuf Bayraktar
Bütçe
1000
Assasin's Creed almayı düşünüyorum hazır indirim varken. İkisi arasında kaldım benziyor diyorlar. DLC li alırsam birini DLC siz alırsam ikisini de alabiliyorum sizce ne yapmalıyım.

Shourd

80+ Gold
Assasin's Creed almayı düşünüyorum hazır indirim varken. İkisi arasında kaldım benziyor diyorlar. DLC li alırsam birini DLC siz alırsam ikisini de alabiliyorum sizce ne yapmalıyım.
bence valhalla alın odsyden daha başarılı olduğunu düşünüyorum ama fazlaca oynamak isterseniz dlcsiz ikisinide tercih etmek iyi olabilir ha birde rica ediyorum başlığı değişin vallaha değil "valhalla" olarak değişirseniz iyi olur ilk bi anlamadım .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsini korsan indir oyna çok kasma kendini, para vermeye gerek yok şu oyunlara.
bence kötü bişi genel olarak hayatımda korsan indirdiğim bi mc vardır oda orjinalinden daha iyi olduğu içindir bence o kadar indirim oluyorken oyunları korsan indirmek emeğe karşı hırsızlık ha oyun fiyatları hakkında mı konuşacaksınız haklısınız yüksek fiyatkar ama indirimle gayet alınabilir fiyatlara düşüyor kısaca yapmayın oyunu kodliyanların emeğine yazık

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yusuf Bayraktar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsini korsan indir oyna çok kasma kendini, para vermeye gerek yok şu oyunlara.
Türkçe Dil desteği getirmedikleri için sevdiğim bir yapımcı değil ama içim rahat etmiyor çok korsanda. İndirimsiz zaten almam da indirim gelince alınabilecek bir duruma düşüyor.

bence valhalla alın odsyden daha başarılı olduğunu düşünüyorum ama fazlaca oynamak isterseniz dlcsiz ikisinide tercih etmek iyi olabilir ha birde rica ediyorum başlığı değişin vallaha değil "valhalla" olarak değişirseniz iyi olur ilk bi anlamadım .d

bence kötü bişi genel olarak hayatımda korsan indirdiğim bi mc vardır oda orjinalinden daha iyi olduğu içindir bence o kadar indirim oluyorken oyunları korsan indirmek emeğe karşı hırsızlık ha oyun fiyatları hakkında mı konuşacaksınız haklısınız yüksek fiyatkar ama indirimle gayet alınabilir fiyatlara düşüyor kısaca yapmayın oyunu kodliyanların emeğine yazık
Düzelttim :D DLC leri boş verip ikisini de alabilirim galiba.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Berkay
odyssey en iyisi bence diğerlerini bitiremedim bile çok sıkıcı geldi. shadows dahil

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Samet
O değilde odyseey ne bayıyodu ya valhallada en azından biraz hikaye var savaşmak zevkli

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Valhalla. Odyssey'in haritasının gereksiz derecede büyük olmasının yanında seviye ölçeklendirme (level scaling) bulunuyor. Yani düşmanlar da sizinle beraber gelişiyor. Benim açımdan Odyssey'i almamak için en büyük sebep.

Top Bottom