Assasins Creed önerisi

Benim için de çok özel bir oyundur. Warrior Within en sevdiğim oyunudur. Hala oynanabilir taş gibi oyun.

oyunu kısa bir göz atmıştım oyun ilk boos'unu gemide savaşıyorduk beni baya zorlamıştı geçememiştim :) benim için prince of persia 2008 ve prince of persia: the forgotten sands değerlidir diğer oyunları oynamaya zaman bulamadım ama en yakın zamanda bakabilirim :)

sizce farcry 5 güzelmi
İlk kez oynucaksan Far Cry 3'den başla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunu kısa bir göz atmıştım oyun ilk boos'unu gemide savaşıyorduk beni baya zorlamıştı geçememiştim :) benim için prince of persia 2008 ve prince of persia: the forgotten sands değerlidir diğer oyunları oynamaya zaman bulamadım ama en yakın zamanda bakabilirim :)
Aslında en kötü oyunları oynamışşın. İlk üçlemenin yanına yaklaşamadılar. Ne senaryo olarak ne de satış başarısı olarak. Hatta Forgotten Sands kötü bir oyun oldu ki fena zarar etti. Ubisoft o yüzden 10 yıldır POP getirmiyor. İlk üçlemeyi bitirsen 2008 ve Forgotten Sand'ın yüzüne bakmazsın. Ha oynarken sıkılmadım onları da bitirdim ama ilk üçlemenin verdiği tadı alamadım maalesef. Benim için çerezlik oyunlar oldu. Mutlaka ilk üçlemeyi oyna.

İlk kez oynucaksan Far Cry 3'den başla.

Aslında en kötü oyunları oynamışşın. İlk üçlemenin yanına yaklaşamadılar. Ne senaryo olarak ne de satış başarısı olarak. Hatta Forgotten Sands kötü bir oyun oldu ki fena zarar etti. Ubisoft o yüzden 10 yıldır POP getirmiyor. İlk üçlemeyi bitirsen 2008 ve Forgotten Sand'ın yüzüne bakmazsın.

bakarız hocam :)

Serinin en leş oyununu nasıl beğeniyon aga şaşırdım neyini beğeniyosun sohbet etmek isterim o oyun yüzünden firma batıyodu

değil hiç bi yönden tatmin etmez seni hem hikaye hemde oynanış
Adamlar bide çıkıp özür dilediler koskoca Ubisoft haha :D

Serinin en leş oyununu nasıl beğeniyon aga şaşırdım neyini beğeniyosun sohbet etmek isterim o oyun yüzünden firma batıyodu

değil hiç bi yönden tatmin etmez seni hem hikaye hemde oynanış
Kanka ne bileyim belkide oynadığım ilk ac olabilir ondandır

Geri