Sherlockholmes12
80+ Bronze
arkadaşlar steamden 7 dolara assassins creed origins aldım 48 dolardan düştüğü yazıyor gerçekten öylemi sizce fiyat uygun mu
Ben şahsen verirdim o parayı şu aralar almıyorum ama ileride 30-40 dolar olsa da alırım çünkü deli gibi korsanını oynadım. Çok güzel bir oyun bencearkadaşlar steamden 7 dolara assassins creed origins aldım 48 dolardan düştüğü yazıyor gerçekten öylemi sizce fiyat uygun mu
Neredeyse tüm ac oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum oyun gerçekten mükemmel gerek grafikler gerek atmosferi vs. harika. Ama oyunda seviye muhabbeti olmasa çok daha iyi olurmuş. Ben zamanında rdr 2 ve ikisini 70 TL ye almıştım epicten. Biraz pahalı gibi geldi bana.
Şu zamanda tabir yerindeyse kıç*kırık anime oyunları 40-50 dolar. origins bunların yanında bedava gibi kalıyor.Dolara geçince böyle, 7 doların altı zaten bir kaç yıllık bağımsız oyun fiyatı. Böyle firmalar o kadarda düşmez . 7 dolar yurt dışındakine bişey değilde işte bizde böyle pahalı değil yoksa.
baya inceledim 10 dolar aşağısına adam akıllı oyun yokNeredeyse tüm ac oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum oyun gerçekten mükemmel gerek grafikler gerek atmosferi vs. harika. Ama oyunda seviye muhabbeti olmasa çok daha iyi olurmuş. Ben zamanında rdr 2 ve ikisini 70 TL ye almıştım epicten. Biraz pahalı gibi geldi bana.
Normal indirimli fiyatı. Epic'te indirime girerse belki biraz daha uygun olabilirdi. Bahar indirimleri yaklaşıyor, oyun almak için biraz bekleyin bence. İstek listesi oluşturun güzel indirimler gelebilir oyun platformlarında.arkadaşlar steamden 7 dolara assassins creed origins aldım 48 dolardan düştüğü yazıyor gerçekten öylemi sizce fiyat uygun mu