Neler Yeni

assasins creed origins aldım uygun mu

Sherlockholmes12

80+ Bronze
arkadaşlar steamden 7 dolara assassins creed origins aldım 48 dolardan düştüğü yazıyor gerçekten öylemi sizce fiyat uygun mu

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
7 dolar komik bir miktar gibi geliyor sonra 31 ile bi çarpıyorsun 200+ TL :D. Oyun oynama süresi olarak parasının hakkını verir eğer çok ubisoft oyunu oynamadıysanda sıkmaz kolay kolay ama bu oyunu oynadıktan sonra oddysey veya vikingli olan neydi unuttum onu oynama.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neredeyse tüm ac oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum oyun gerçekten mükemmel gerek grafikler gerek atmosferi vs. harika. Ama oyunda seviye muhabbeti olmasa çok daha iyi olurmuş. Ben zamanında rdr 2 ve ikisini 70 tl ye almıştım epicten. Biraz pahalı gibi geldi bana.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Neredeyse tüm ac oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum oyun gerçekten mükemmel gerek grafikler gerek atmosferi vs. harika. Ama oyunda seviye muhabbeti olmasa çok daha iyi olurmuş. Ben zamanında rdr 2 ve ikisini 70 TL ye almıştım epicten. Biraz pahalı gibi geldi bana.

Dolara geçince böyle, 7 doların altı zaten bir kaç yıllık bağımsız oyun fiyatı. Böyle firmalar o kadarda düşmez :D. 7 dolar yurt dışındakine bişey değilde işte bizde böyle pahalı değil yoksa.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dolara geçince böyle, 7 doların altı zaten bir kaç yıllık bağımsız oyun fiyatı. Böyle firmalar o kadarda düşmez :D. 7 dolar yurt dışındakine bişey değilde işte bizde böyle pahalı değil yoksa.
Şu zamanda tabir yerindeyse kıç*kırık anime oyunları 40-50 dolar. origins bunların yanında bedava gibi kalıyor.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neredeyse tüm ac oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum oyun gerçekten mükemmel gerek grafikler gerek atmosferi vs. harika. Ama oyunda seviye muhabbeti olmasa çok daha iyi olurmuş. Ben zamanında rdr 2 ve ikisini 70 TL ye almıştım epicten. Biraz pahalı gibi geldi bana.
baya inceledim 10 dolar aşağısına adam akıllı oyun yok

Unkown1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
memo
arkadaşlar steamden 7 dolara assassins creed origins aldım 48 dolardan düştüğü yazıyor gerçekten öylemi sizce fiyat uygun mu
Normal indirimli fiyatı. Epic'te indirime girerse belki biraz daha uygun olabilirdi. Bahar indirimleri yaklaşıyor, oyun almak için biraz bekleyin bence. İstek listesi oluşturun güzel indirimler gelebilir oyun platformlarında.

BGSGP

80+ Bronze
Game Pass'dan oynasaydın keske, origins yanında odyssey ve valhalla da var, origins i sevmezsen (sevmeyeceksin) başka oyuna geçme şansın olurdu.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
Pahalı olmuş epice daha ucuza gelir ben as oyunlarına 40tl vermiştim 4 ay önce felan

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Top Bottom