Assasins creed serisi

mehmet4732

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Merhaba arkadaşlar assasins creed oynamak istiyorum da sizce en güzel serisi hangisi ve nerden indirebilirim acaba bilginiz var mı

Bence Valhalla Ubisofttan ulaşabilirsin.
Valhalla asıl AC oyunu değildir aynı şekilde origin ve odyssey de. AC mekaniğini aşmış başka bir oyundur, gerçekten AC oynamak isteyen her kimse AC Unity, AC3 gibi oyunlara bakmalıdır.

Valhalla asıl AC oyunu değildir aynı şekilde origin ve odyssey de. AC mekaniğini aşmış başka bir oyundur, gerçekten AC oynamak isteyen her kimse AC Unity, AC3 gibi oyunlara bakmalıdır.
Sonuç olarak AC başlığında geçiyor bu senin yok saydığın oyunlar ben soruya cevap verdim sen bambaşka yerlere gidiyorsun, neden konu değişiyor?

Valla övmek gibi olmasın ama hepsi biribirinden güzel, hepsinin farklı özel noktaları güzel şeyleri ve hepsinin farklı kötü yanları var ama benim en hoşuma gidenler; Black Flag (4), III (3) Remastered, Unity, Valhalla

Sonuç olarak AC başlığında geçiyor bu senin yok saydığın oyunlar ben soruya cevap verdim sen bambaşka yerlere gidiyorsun, neden konu değişiyor?
Öneri konusunda öneride bulundum konuyu saptırmıyorum. Gerçek Assassin oyunu oynamak istiyorsa onları oynamalı dedim.
Valhalla ve yeni diğerleri yapı olarak farklı çünkü.

knk iyi misin bu öznel bir şey sana göre değil baskasına göre öyle

knk iyi misin bu öznel bir şey sana göre değil baskasına göre öyle
Öznel yargı değil, gizlilik ve yakın dövüş açısından bir bakın eski oyunlarla yeni oyunlar bir mi değil mi diye.
Sunulan ortam ve seçenekler birbirinden çok farklı.

Geri