mehmet4732
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
Merhaba arkadaşlar assasins creed oynamak istiyorum da sizce en güzel serisi hangisi ve nerden indirebilirim acaba bilginiz var mı
Bence Valhalla Ubisofttan ulaşabilirsin.Merhaba arkadaşlar assasins creed oynamak istiyorum da sizce en güzel serisi hangisi ve nerden indirebilirim acaba bilginiz var mı
Valhalla asıl AC oyunu değildir aynı şekilde origin ve odyssey de. AC mekaniğini aşmış başka bir oyundur, gerçekten AC oynamak isteyen her kimse AC Unity, AC3 gibi oyunlara bakmalıdır.Bence Valhalla Ubisofttan ulaşabilirsin.
Sonuç olarak AC başlığında geçiyor bu senin yok saydığın oyunlar ben soruya cevap verdim sen bambaşka yerlere gidiyorsun, neden konu değişiyor?Valhalla asıl AC oyunu değildir aynı şekilde origin ve odyssey de. AC mekaniğini aşmış başka bir oyundur, gerçekten AC oynamak isteyen her kimse AC Unity, AC3 gibi oyunlara bakmalıdır.
Öneri konusunda öneride bulundum konuyu saptırmıyorum. Gerçek Assassin oyunu oynamak istiyorsa onları oynamalı dedim.Sonuç olarak AC başlığında geçiyor bu senin yok saydığın oyunlar ben soruya cevap verdim sen bambaşka yerlere gidiyorsun, neden konu değişiyor?
knk iyi misin bu öznel bir şey sana göre değil baskasına göre öyleValhalla asıl AC oyunu değildir aynı şekilde origin ve odyssey de. AC mekaniğini aşmış başka bir oyundur, gerçekten AC oynamak isteyen her kimse AC Unity, AC3 gibi oyunlara bakmalıdır.
Öznel yargı değil, gizlilik ve yakın dövüş açısından bir bakın eski oyunlarla yeni oyunlar bir mi değil mi diye.knk iyi misin bu öznel bir şey sana göre değil baskasına göre öyle