Neler Yeni

Assassin's Creed'in Hangi Oyununu Önerirsiniz?

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
assasin's creed syndicate veya 4 ü düşünüyorum ama büyük ihtimalle serinin bir oyununu oynıyacağım onun için hikayeyle pek bağlantısı olmaması lazım ve imzamdaki sistemle syndicate i oynayabilir miyim onu da bilmiyorum

majorw0w

80+ Silver
assasin's creed syndicate veya 4 ü düşünüyorum ama büyük ihtimalle serinin bir oyununu oynıyacağım onun için hikayeyle pek bağlantısı olmaması lazım ve imzamdaki sistemle syndicate i oynayabilir miyim onu da bilmiyorum
4 daha iyi emin olabilirsin 4 u alırım yerinde olsam

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 daha iyi emin olabilirsin 4 u alırım yerinde olsam
peki 4 ün diğer oyunlarla çok bağlantısı var mı yani diğer oyunları oynamadan 4 ü oynasam nasıl olur bide arkadaş 2 dedi ama grafikleri çok kötü geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
peki 4 ün diğer oyunlarla çok bağlantısı var mı yani diğer oyunları oynamadan 4 ü oynasam nasıl olur bide arkadaş 2 dedi ama grafikleri çok kötü geldi
Grafikler çok etkilemeyecek zevkini ac serisine başlayınca anlayacaksın.Tavsiyem ac1 hikayesini dinle ytden sonra ac2 ac2 brotherhood ve revelations sırasıyla oyna.Keyif almazsan paran iade :D

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
unity ac serisini seviyorsan ne kadar kötü bir oyun olsada oyna

majorw0w

80+ Silver
Grafik herseu değil senin yerinde olsam 1 den başlardım bağlantı var dede oğul torun ilişkisi tabi ki her arka arkaya çıkan oyun için deniyorum ama bağlantı oluyor

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
İmzandaki sistemle çok rahat oynarsın 2 oyunu da. Ben AC Syndicate'i daha çok sevmiştim. Hem 2 karakter yönetme hem de Koyu İngiltere havası güzel faktörlerdi benim için. Hikayeler bağlantısız 2 oyun da farklı hikayeler anlatıyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Gt 1030 syndicate de üzebilir, zira oyunun optimizasyonu o kadar kötüki 2015 yılında çıkan en güçlü ekran kartı GTX 980 Ti bile 1080p en yüksek ayarlarda 60 FPS vermekte zorlanıyor diyebiliriz ben 2060 ile 60 da zor stabil kalıyordum.

Ayarları low a alsanda iyi bir oynanış sunarmı bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,665
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom