Neler Yeni

Assetto Corsa Playstation4

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Okan Yıldırım
Arkadaşlar bu rraenenin oynadığı sanırım trafik moduymuş, psnde ultimate edition şuan indirimde içindeki dlclerde falan böyle serbest şekilde takılabileceğim trafikte sürebileceğim ya da drift yapabileceğim dlcler ya da paketler var mı yarış değil de böyle açık dünyada trafikte takılmak istiyorum, assetto corsada yoksa da bu modların olduğu var olan bi oyun önerebilir misiniz

Armi3067

80+ Bronze
Asetto modsuz keyfi olmayan bir oyun özellikle araç modu, grafik modu ve trafik moları olmadan pekte oynanabilecek bir oyun değil bence. Bende steamden alırken full paket aldım ama almasan da olur zaten online tarafında tonlarca mod var yani dlcler bir işe yaramıyor bu tarz oyuncular için.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar bu rraenenin oynadığı sanırım trafik moduymuş, psnde ultimate edition şuan indirimde içindeki dlclerde falan böyle serbest şekilde takılabileceğim trafikte sürebileceğim ya da drift yapabileceğim dlcler ya da paketler var mı yarış değil de böyle açık dünyada trafikte takılmak istiyorum, assetto corsada yoksa da bu modların olduğu var olan bi oyun önerebilir misiniz
Konsolda mod kuramıyorsun pcde modlu oynayabilirsin pc yok dersen gran turismo öneririm

Top Bottom