ASUS 2026'DA RAM ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

nurullahblc66

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
339
Evet ASUS 2026 yılının icinde RAM Üretimine başlayacağını açıklamış. Sadece kullanıcılara satacakmış. Görüşleri alayım

Evet ASUS 2026 yılının icinde RAM Üretimine başlayacağını açıklamış. Sadece kullanıcılara satacakmış. Görüşleri alayım
Rog ramleri zaten alamayiz :D
Tuf'da orta/üst fiyat olur.
Prime serisi rgb'siz ramlerimiz ho gibi:d

Kaliteli olacaksa fiyatlar kol gibi olmayacaksa neden olmasın

Rami bile sırf asus oldukları için pahalıdan satmazlarsa iyi

Kaliteli olacaksa fiyatlar kol gibi olmayacaksa neden olmasın
tabii ki de ucuza satmayacak.
Olay zaten pastadan pay almak.
Hazır çoğu marka tedarik sorunu yaşarken adını ve marka gücünü kullanarak sana satmak.
20'ye xpg mi alırsın rgb yoksa örnek veriyorum rog mu alırsın :D
Anakart sıvı soğutma üreten bir firmanın şimdiye kadar ram pazarına girmemesi hataydı.
Birde rog bundle yaptı mı anakartları ile öffff.

Şöyle birkaç firma daha girse fena olmaz.

Yonga üreten firmalar belli. Asus RAM üretse bile alacağı firmalar üretim hatlarının çoğunu kiraladılar. Yani RAM sektöründe ismini görmekten başka hiçbir işe yaramayacak.

lexar zart zurt girdide ben sevmiyorum o tür markaları, kullandığım top1 disk ve ram markası kingstondur, o yoksa xpg babadır.

hepsi aynı ram aynı modul dostum etiket basıp dış plate'i değişiyor xpg lexar şu bu aynı şey içindeki modulu hynix uretiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuanki ram fiyatlarından ucuz olacak biraz daha ama eski fiyatlardan çok daha pahalı olacak yinede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,118
Üyeler
186,848
Son üye
wildwachsend
Geri