nurullahblc66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 339
Evet ASUS 2026 yılının icinde RAM Üretimine başlayacağını açıklamış. Sadece kullanıcılara satacakmış. Görüşleri alayım
Rog ramleri zaten alamayizEvet ASUS 2026 yılının icinde RAM Üretimine başlayacağını açıklamış. Sadece kullanıcılara satacakmış. Görüşleri alayım
Kaliteli olacaksa fiyatlar kol gibi olmayacaksa neden olmasınEvet ASUS 2026 yılının icinde RAM Üretimine başlayacağını açıklamış. Sadece kullanıcılara satacakmış. Görüşleri alayım
Rami bile sırf asus oldukları için pahalıdan satmazlarsa iyiEvet ASUS 2026 yılının icinde RAM Üretimine başlayacağını açıklamış. Sadece kullanıcılara satacakmış. Görüşleri alayım
tabii ki de ucuza satmayacak.Kaliteli olacaksa fiyatlar kol gibi olmayacaksa neden olmasın
lexar zart zurt girdide ben sevmiyorum o tür markaları, kullandığım top1 disk ve ram markası kingstondur, o yoksa xpg babadır.Şöyle birkaç firma daha girse fena olmaz.
lexar zart zurt girdide ben sevmiyorum o tür markaları, kullandığım top1 disk ve ram markası kingstondur, o yoksa xpg babadır.