Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A, 6.299 TL Vatanda

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben en son ben temmuzda bunun alt modelini aldım 10k ya bu ozamandan beri 14 k Di bunu düşünüyordum ama şimdi 12k ya dusmus pahalı monitör yurt dışında bile 250 eurodu sanırsam
Pahalı almşsınız. Biliyorum VG27AQ1A'nın 10K'ya satıldığı, LG27GR75Q'nun 9K'ya satıldığı dönemleri. Dolandırıcılık. Asus ve LG ismini kullanıp saçma sapan fiyata satıyorlar. O zaman bunları söyleyip uzak durun dedik. Şimdilerde olması gerektiği gibi 6-7-7.5KK'ya düşmüş fiyatları. Olması gerektiği gibi giriş seviye QHD IPS 144-180Hz bandı.

Yurt dışı hangi yurt dışı? Bir sürü ülke ve site var. Hayır, yurt dışında da F/P bir model değil.
Kişisel bı durummu hocam ayıptır sorması, bırakırsanız da her şey için teşekkürler, yardımlarınız için minnettarız çok sağolun :)
Evet. Foruma pek vakit ayıramıyorum.

Son düzenleme:

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Sidar Özel
Çok pahalı almşsınız. Biliyorum VG27AQ1A'nın 10K'ya satıldığı, LG27GR75Q'nun 9K'ya satıldığı dönemleri. Dolandırıcılık. Asus ve LG ismini kullanıp saçma sapan fiyata satıyorlar. O zaman bunu bas bas bağırıp uzak durun dedik. Şimdilerde olması gerektiği gibi 6-7-7.5KK'ya düşmüş fiyatları. Olması gerektiği gibi giriş seviye QHD IPS 144-180Hz bandı.

Yurt dışı hangi yurt dışı? Bir sürü ülke ve site var. Hayır, yurt dışında da F/P bir model değil.

Evet. Foruma pek vakit ayıramıyorum.
Aynn şuan 9k ama ozamn da zam geleceği idası vardı almak zorunda kaldım vg27Aql3 a yi

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynn şuan 9k ama ozamn da zam geleceği idası vardı almak zorunda kaldım vg27Aql3 a yi
Düz Q1A veya Q3A almadıysanız dert etmeyin yine hocam. F/P olmasalar da normal kullanıcıyı memnun edecek modeller. Düz olanların sıkıntısı 220-250 nit gibi komik parlaklıklarının olması. Biraz düzgün ışık alan odada kullanılamayaack bir parlaklık.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
Deniz Bey
Son durum nedir

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Nesim Mutlu

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
Onay bekleniyorda hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de aynı durumdayım. İptal durumu bu kadar gecikmezdi gibi bekliyoruz tabi
Asıl gelecek olsa bu kadar beklemezdi o paraya o monitörü hediye edeceklerini mı düşünüyorsun o paraya Lenovo alınıyor ancak bide 260 Hz ayrıca ben de bu tarz bir fırsattan bir şey almıştım vatan'dan iptal olmuştu umarım gelir ama hiç sanmıyorum böyle beklio beklio iptal oluyor en son

Son düzenleme:

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Nesim Mutlu
Asıl gelecek olsa bu kadar beklemezdi o paraya o monitörü hediye edeceklerini mı düşünüyorsun o paraya Lenovo alınıyor ancak bide 260 Hz ayrıca ben de bu tarz bir fırsattan bir şey almıştım vatan'dan iptal olmuştu umarım gelir ama hiç sanmıyorum böyle beklio beklio iptal oluyor en son
Bekliyor bekliyor dediğin sipariş onaylanıp satış sözleşmesi çıktı ve belirli bir süre sonra tekrar onay bekliyor durumuna düştü. Bundan bahsediyoruz da belli ki önceki mesajları okumadan gereksiz yorum yapmayı seven bir arkadaşımızsın görmezden gelebiliriz seni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Demir
Bekliyor bekliyor dediğin sipariş onaylanıp satış sözleşmesi çıktı ve belirli bir süre sonra tekrar onay bekliyor durumuna düştü. Bundan bahsediyoruz da belli ki önceki mesajları okumadan gereksiz yorum yapmayı seven bir arkadaşımızsın görmezden gelebiliriz seni.
Hayırlı olsun hocam. Keşke bizde yakalayabilseydik.

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Nesim Mutlu
Konu hakkında güncel : Fiyat hatası olabileceği sebebiyle geçilen siparişleri şu an için bekletiyorlarmış. Pazartesi değerlendirme yapılacakmış. Siparişi geçenler thh'ye başvuru için hazırlansınlar :D

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
Yo okudum bu ürün sana gelmeyecek boşuna umitlenme ürünü yanlış fiyattan firsatcilikla alıp birde thhye başvuracak kadar bomboş bir adam beni görmezden gelecekmiş çok koydu kank ndndnd

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Yaş küçük sanırım belli thy ile alırlar merak etme sen

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
arda
Yaş küçük sanırım belli thy ile alırlar merak etme sen
Yaşın küçük kardeş herhalde thy uçak firması oluyo bu arada meraktan soruyorum forumda 10larca ürün geldi geçti böyle en son lenovo legion monitör mesela hangisinde thh ile alan gördünüz ? thh thh diyip tutturuyonuz sonuç yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,064
Üyeler
166,478
Son üye
rox1n
Top Bottom