Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A, 6.299 TL Vatanda

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Onur
Yaşın küçük kardeş herhalde thy uçak firması oluyo bu arada meraktan soruyorum forumda 10larca ürün geldi geçti böyle en son lenovo legion monitör mesela hangisinde thh ile alan gördünüz ? thh thh diyip tutturuyonuz sonuç yok
97liyim.yazim hatası olmuş.ben almadım Ürünü gereksiz laf atan arkadaşa yazıyorum.sen kaçlısın.thh ile 15 ürünün 10 tanesini almışımdır en son 10 bin liralik ayakkabıyı 1000 liraya almıştım 5 ay önce.

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Onur
Ben paylaşıldığı an gördüm almadım, gönderecekler meselesinde değilim asus monitör almam. Oled dışında. Bu fiyata gönderme ihtimalleri olabilir sonuçta çok satan model değil. Sonucu bende merak ettim alanlar adına.

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
Yo okudum bu ürün sana gelmeyecek boşuna umitlenme ürünü yanlış fiyattan firsatcilikla alıp birde thhye başvuracak kadar bomboş bir adam beni görmezden gelecekmiş çok koydu kank ndndnd
Kardeşim benim burada ümit söz konusu ne alaka herkes gibi alanlarla beraber durumu takip ediyorum. Buradan görüp monitör ihtiyacını iyi bir fiyata gidermek isteyen insanlar varken gelip burda yok sana monitör gelmez yok öyle böyle havadan sudan atıp tutmana gerek yok. Süreci takip edersin etmezsin. Umarım gelmeyeceği olsa bile gelir de burada seni görmüş olurum.

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda
Kardeşim benim burada ümit söz konusu ne alaka herkes gibi alanlarla beraber durumu takip ediyorum. Buradan görüp monitör ihtiyacını iyi bir fiyata gidermek isteyen insanlar varken gelip burda yok sana monitör gelmez yok öyle böyle havadan sudan atıp tutmana gerek yok. Süreci takip edersin etmezsin. Umarım gelmeyeceği olsa bile gelir de burada seni görmüş olurum.
? atıp tutan vs bi durum yok ilk mesajımı attım orda yaşın küçük herhalde yazışına takıldım ben bilader thh nin daha ne olduğunu bilmeyip thy yazıyosun sonra caz cuz yapıyosun umarım alanlara gider bana batan bi durum yok ama yazış şekilin sıkıntılı sanki yıllardır thh başvurup alıyomuşsun da biz bilmiyo muşuz daha nasıl başvurulcağını da bilmiyosundur bence

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Onur
arda arkadaş engelli galiba veya yarası var. başkasına yazılan yazıyı üzerine alınıyor ve başkasına cevap veriyor.Thh ile thy yazısına takılmış.arkadaş ile bi discord skype fln ne kullanıyorsa bi sohbet etsek konuyu bağlasak belli olur her şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
chickinsout
hatalı fiyattan ürün alındıktan sonra iptal edildiği takdirde ücreti iade ediliyor mu ?

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
? atıp tutan vs bi durum yok ilk mesajımı attım orda yaşın küçük herhalde yazışına takıldım ben bilader thh nin daha ne olduğunu bilmeyip thy yazıyosun sonra caz cuz yapıyosun umarım alanlara gider bana batan bi durum yok ama yazış şekilin sıkıntılı sanki yıllardır thh başvurup alıyomuşsun da biz bilmiyo muşuz daha nasıl başvurulcağını da bilmiyosundur bence
Hocam karıştırdın sanırım kişileri benim iletişimde olduğum kişi sen değilsin :D

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AuF
Beklenen gün geldi, ürünler ne durumda :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular