- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman hiç onaylamayacaklardı siparişihiç sanmıyorum göndereceklerini ama memnuniyet açısından birşeyler ayarlamaya çalışırlar
O zaman hiç onaylamayacaklardı siparişihiç sanmıyorum göndereceklerini ama memnuniyet açısından birşeyler ayarlamaya çalışırlar
Konuyu açan benim de ürünü tek alsam almasam benim gibi gören eden olmayacak mı sanıyorsun Bu kadar bencilliğe gerek yok.konuyu açan arkadaş konuyu açmasaydı, ürününü bugün kargo bile yaparlardı bence. şimdi sipariş sayıları çok toplu iptal de olabilir.
her gün vatanpc sitesini kontrol eden var mı aramızda merak ediyorumKonuyu açan benim de ürünü tek alsam almasam benim gibi gören eden olmayacak mı sanıyorsun Bu kadar bencilliğe gerek yok.
Vardır illaher gün vatanpc sitesini kontrol eden var mı aramızda merak ediyorum
Gelirse deneyimini paylaşır mısın be ustamAldık bakalım teşekkürler
Kanka gelince deneyimini paylaş sana zahmet. Bende alacağım Kasım ayındaFarklı muhabbetleri yapmaya gerek yok. Sipariş konusunda gerekli bilgilendirmeyi yapacağım ki iptali durumunda da thh ye başvurulur sıkıntı olmadan.
tabii ki paylaşırımGelirse deneyimini paylaşır mısın be ustam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka gelince deneyimini paylaş sana zahmet. Bende alacağım Kasım ayında
Vardır illa
ben nasıl kaçırdım ya 2 tane alırdım.tabii ki paylaşırım
Zaten forumu açtığım gibi çoğu arkadaş da alamadı yani çok kısa süreli bir fiyattıben nasıl kaçırdım ya 2 tane alırdım.
Abartın daha yok mu? 18K'ya OLED vardı ne 14K'sı? 274QPX, M27Q X gibi yeni nesil 240Hz QHD'ler bile 12K.14k normalde bu monitör
Fiyat çok iyi zaten ama size milyar satır da yazsam anlamazsınız herhalde. Samsung olan yeni çeşit bir VA olduğu için daha iyi zaten. Bu forumda VA alınmaması gerektiğini milyar sefer anlatan benim. Şimdi o model VA olmasına rağmen öneriyorsam bir şeyler biliyoruz ki öneriyoruz demektir. Monitör bilgisi m'den öteye gitmeyecek insanları dinlemeye devam edin.Nasıl ya bu normal mi fiyatı? Samsung g65b alıcaktım 10bin e bu varsa çekeyim direk ne dersiniz hem de IPS panel ?
@Fantastiktürk hocamın bu indirimi görmesi lazımdı...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denenir. Bu arada onaylanır merak etmeyin.
@Fantastiktürk Nerdesin kral
Forumu bırakıyorum yavaştan. Bunlar son olur.Uzun zamandır uykuda
Ben en son ben temmuzda bunun alt modelini aldım 10k ya bu ozamandan beri 14 k Di bunu düşünüyordum ama şimdi 12k ya dusmus pahalı monitör yurt dışında bile 250 eurodu sanırsamAbartın daha yok mu? 18K'ya OLED vardı ne 14K'sı? 274QPX, M27Q X gibi yeni nesil 240Hz QHD'ler bile 12K.
Fiyat çok iyi zaten ama size milyar satır da yazsam anlamazsınız herhalde. Samsung olan yeni çeşit bir VA olduğu için daha iyi zaten. Bu forumda VA alınmaması gerektiğini milyar sefer anlatan benim. Şimdi o model VA olmasına rağmen öneriyorsam bir şeyler biliyoruz ki öneriyoruz demektir. Monitör bilgisi m'den öteye gitmeyecek insanları dinlemeye devam edin.
Forumu bırakıyorum yavaştan. Bunlar son olur.
Fiyat çok iyi 2K 260Hz IPS için. Ama muhtemelen hatadır iptal olur. Çünkü çok çok iyi.
Kişisel bı durummu hocam ayıptır sorması, bırakırsanız da her şey için teşekkürler, yardımlarınız için minnettarız çok sağolunAbartın daha yok mu? 18K'ya OLED vardı ne 14K'sı? 274QPX, M27Q X gibi yeni nesil 240Hz QHD'ler bile 12K.
Fiyat çok iyi zaten ama size milyar satır da yazsam anlamazsınız herhalde. Samsung olan yeni çeşit bir VA olduğu için daha iyi zaten. Bu forumda VA alınmaması gerektiğini milyar sefer anlatan benim. Şimdi o model VA olmasına rağmen öneriyorsam bir şeyler biliyoruz ki öneriyoruz demektir. Monitör bilgisi m'den öteye gitmeyecek insanları dinlemeye devam edin.
Forumu bırakıyorum yavaştan. Bunlar son olur.
Fiyat çok iyi 2K 260Hz IPS için. Ama muhtemelen hatadır iptal olur. Çünkü çok çok iyi.