Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A, 6.299 TL Vatanda

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA
konuyu açan arkadaş konuyu açmasaydı, ürününü bugün kargo bile yaparlardı bence. şimdi sipariş sayıları çok toplu iptal de olabilir.

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
konuyu açan arkadaş konuyu açmasaydı, ürününü bugün kargo bile yaparlardı bence. şimdi sipariş sayıları çok toplu iptal de olabilir.
Konuyu açan benim de ürünü tek alsam almasam benim gibi gören eden olmayacak mı sanıyorsun :D Bu kadar bencilliğe gerek yok.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA
Konuyu açan benim de ürünü tek alsam almasam benim gibi gören eden olmayacak mı sanıyorsun :D Bu kadar bencilliğe gerek yok.
her gün vatanpc sitesini kontrol eden var mı aramızda merak ediyorum :)

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
Farklı muhabbetleri yapmaya gerek yok. Sipariş konusunda gerekli bilgilendirmeyi yapacağım ki iptali durumunda da thh ye başvurulur sıkıntı olmadan.

Ps4cü35

80+ Bronze

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
14k normalde bu monitör
Abartın daha yok mu? 18K'ya OLED vardı ne 14K'sı? 274QPX, M27Q X gibi yeni nesil 240Hz QHD'ler bile 12K.
Nasıl ya bu normal mi fiyatı? Samsung g65b alıcaktım 10bin e bu varsa çekeyim direk ne dersiniz hem de IPS panel ?
Fiyat çok iyi zaten ama size milyar satır da yazsam anlamazsınız herhalde. Samsung olan yeni çeşit bir VA olduğu için daha iyi zaten. Bu forumda VA alınmaması gerektiğini milyar sefer anlatan benim. Şimdi o model VA olmasına rağmen öneriyorsam bir şeyler biliyoruz ki öneriyoruz demektir. Monitör bilgisi m'den öteye gitmeyecek insanları dinlemeye devam edin.
@Fantastiktürk hocamın bu indirimi görmesi lazımdı...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denenir. Bu arada onaylanır merak etmeyin.

Uzun zamandır uykuda 🤫
Forumu bırakıyorum yavaştan. Bunlar son olur.

Fiyat çok iyi 2K 260Hz IPS için. Ama muhtemelen hatadır iptal olur. Çünkü çok çok iyi.

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Sidar Özel
Abartın daha yok mu? 18K'ya OLED vardı ne 14K'sı? 274QPX, M27Q X gibi yeni nesil 240Hz QHD'ler bile 12K.

Fiyat çok iyi zaten ama size milyar satır da yazsam anlamazsınız herhalde. Samsung olan yeni çeşit bir VA olduğu için daha iyi zaten. Bu forumda VA alınmaması gerektiğini milyar sefer anlatan benim. Şimdi o model VA olmasına rağmen öneriyorsam bir şeyler biliyoruz ki öneriyoruz demektir. Monitör bilgisi m'den öteye gitmeyecek insanları dinlemeye devam edin.

Fiyat çok iyi 2K 260Hz IPS için. Ama muhtemelen hatadır iptal olur. Çünkü çok çok iyi.
Ben en son ben temmuzda bunun alt modelini aldım 10k ya bu ozamandan beri 14 k Di bunu düşünüyordum ama şimdi 12k ya dusmus pahalı monitör yurt dışında bile 250 eurodu sanırsam

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx

Kişisel bı durummu hocam ayıptır sorması, bırakırsanız da her şey için teşekkürler, yardımlarınız için minnettarız çok sağolun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,748
Üyeler
161,342
Son üye
Hseyn24
Top Bottom