Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,141
Merhaba başlıktaki modem işimi görür mü yoksa keenetic extra ac1200 mü alayım az daha ekliyip?
Keenetic Extra DSL Almanız daha iyi olur. Extra DSL Daha Güncel ve çekim gücü, yazılımı daha iyi olan bir modem.Merhaba başlıktaki modem işimi görür mü yoksa keenetic extra ac1200 mü alayım az daha ekliyip?
Hocam şöyle bir olay oldu benim arkadaş da asusun ac 51 modemi vardı modemi satıyor musun dedim falan filan 250 TL'ye aldım daha 2 aylık cihaz teknosadan alınmış ve teknosa garantisi varmış sizce hata mı yaptım yoksa iyi mi almışım ?Keenetic Extra DSL Almanız daha iyi olur. Extra DSL Daha Güncel ve çekim gücü, yazılımı daha iyi olan bir modem.
Bahsettiğiniz modem artık eskidi.
Hocam şöyle bir olay oldu benim arkadaş da asusun ac 51 modemi vardı modemi satıyor musun dedim falan filan 250 TL'ye aldım daha 2 aylık cihaz teknosadan alınmış ve teknosa garantisi varmış sizce hata mı yaptım yoksa iyi mi almışım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hocam modem de snr margin değeri 10 db iken hızım 55 gösteriyor 3 db aldığım da 85 diyor. 3 db kullanmam sorun yaratır mı bana ? Ve 10 db deyken neden hızım o kadar düşük oluyor acaba ?
www.donanimarsivi.com
Anladım konuyu da inceliyorum yarım saattirburada anlattım.Rehber - İnternet Hızınızı Basitçe Arttırın!
Hemen konuya dalalım. SNR Margin hattınızın kararlılığını belirtir. SNR Margin Ne Kadar Yüksek İse Bağlantının Kesilmesi Ve Sorunların Yaşanma İhtimali O Kadar Düşüktür. Firmaların size verdikleri modemlerin bir çoğunda SNR Ayarı yapılamaz. Ama SNR Ayarı yapılabilen bir modem aldığınızda...www.donanimarsivi.com
eğer 100mbps paket kullanıyorsan böyle olması normal. 8 ve aşağısı risklidir yoğunluk varsa dikkatli olmak lazım.