Neler Yeni

Asus ac750 işimi görür mü ?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik
Merhaba başlıktaki modem işimi görür mü yoksa keenetic extra ac1200 mü alayım az daha ekliyip?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Görür bence.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Merhaba başlıktaki modem işimi görür mü yoksa keenetic extra ac1200 mü alayım az daha ekliyip?
Keenetic Extra DSL Almanız daha iyi olur. Extra DSL Daha Güncel ve çekim gücü, yazılımı daha iyi olan bir modem.
Bahsettiğiniz modem artık eskidi.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keenetic Extra DSL Almanız daha iyi olur. Extra DSL Daha Güncel ve çekim gücü, yazılımı daha iyi olan bir modem.
Bahsettiğiniz modem artık eskidi.
Hocam şöyle bir olay oldu benim arkadaş da asusun ac 51 modemi vardı modemi satıyor musun dedim falan filan 250 TL'ye aldım daha 2 aylık cihaz teknosadan alınmış ve teknosa garantisi varmış sizce hata mı yaptım yoksa iyi mi almışım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de hocam modem de snr margin değeri 10 db iken hızım 55 gösteriyor 3 db aldığım da 85 diyor. 3 db kullanmam sorun yaratır mı bana ? Ve 10 db deyken neden hızım o kadar düşük oluyor acaba ?

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hocam şöyle bir olay oldu benim arkadaş da asusun ac 51 modemi vardı modemi satıyor musun dedim falan filan 250 TL'ye aldım daha 2 aylık cihaz teknosadan alınmış ve teknosa garantisi varmış sizce hata mı yaptım yoksa iyi mi almışım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de hocam modem de snr margin değeri 10 db iken hızım 55 gösteriyor 3 db aldığım da 85 diyor. 3 db kullanmam sorun yaratır mı bana ? Ve 10 db deyken neden hızım o kadar düşük oluyor acaba ?
burada anlattım.
eğer 100mbps paket kullanıyorsan böyle olması normal. 8 ve aşağısı risklidir yoğunluk varsa dikkatli olmak lazım.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik
burada anlattım.
eğer 100mbps paket kullanıyorsan böyle olması normal. 8 ve aşağısı risklidir yoğunluk varsa dikkatli olmak lazım.
Anladım konuyu da inceliyorum yarım saattir :D 8 e aldığım da hızım 50 51 oluyor. Benim merak ettiğim son bir şey var bu altyapım 95 mbps gözüken şey snr 2 db iken olan hız mı yoksa 8 db e aldığım da da yüksek bir hıza sahip olmam gerekiyor mu ?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik
Bir de bu modem de 2.4 ghz bağlantı da modemin yanında bile 27 28 mbps hız alabiliyorum ben. Sebebi nedir ?

Top Bottom