Fan hizini arttirabilirsin. Ama kasanin haga akışı iyi degilse isiniyor olabilir birde havalar cok sıcak oda etkiliyor olabilirArkadaşlar ekran kartımı yeni aldım ama birz çok ısınıyo gibi geldi bana PUBG ultra ayarlarda 82 leri gördüm düşürmek için ne yapabilirim
Fan hızını atirttırdım kasamdada 3 adet önde 1 adette arkada egsoz fanı varFan hizini arttirabilirsin. Ama kasanin haga akışı iyi degilse isiniyor olabilir birde havalar cok sıcak oda etkiliyor olabilir
Kasanin yan tarafini ac dusebilir sıcaklıkFan hızını atirttırdım kasamdada 3 adet önde 1 adette arkada egsoz fanı var
Onuda denedim ekran kartının voltajını kısmam lazım ama onuda nerden yapcam bulamadımKasanin yan tarafini ac dusebilir sıcaklık
Afterburner dan ayarlaniyor diye biliyorumOnuda denedim ekran kartının voltajını kısmam lazım ama onuda nerden yapcam bulamadım
Arkadaşlar ekran kartımı yeni aldım ama birz çok ısınıyo gibi geldi bana PUBG ultra ayarlarda 82 leri gördüm düşürmek için ne yapabilirim
Uv yi msı afterburner den yaptım ama etkili oldumu emin dwğilim tam olarak nasıl yapmam gerekiyo82 derece çok değil ama isterseniz UV yapabilirsiniz