teşekkürler hocamŞurda geri ödemenizi alın falan var burayı takip edebilirsin. Hayırlı olsun.
bu s/n yazan seri no oluyro demiŞurda geri ödemenizi alın falan var burayı takip edebilirsin. Hayırlı olsun.
Evet oteşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu s/n yazan seri no oluyro demi
TAMAM HALLETİM İBAN KISMINDA BIC YAZIYOR O NEDİRŞurda geri ödemenizi alın falan var burayı takip edebilirsin. Hayırlı olsun.
hocam o BIC yazan yer isim soy isim mi oluyor ona göre yazacağım da yanlış olmasınEvet o
Bic kodu, ilgili bankanızın bic koduna internetten bakıp yazıverin.TAMAM HALLETİM İBAN KISMINDA BIC YAZIYOR O NEDİR
hocam o BIC yazan yer isim soy isim mi oluyor ona göre yazacağım da yanlış olmasın
Geri ödeme 90 güne kadar sürebiliyor diye bilgilendiriyorlar zaten hocam1 aydır bekliyorum, approved yazıyor ama halen ödeme gerçekleşmedi
Bence çok mühim değil ama yazın yine de.Bic kodu, ilgili bankanızın bic koduna internetten bakıp yazıverin.
1 aydır bekliyorum, approved yazıyor ama halen ödeme gerçekleşmedi
Benim süreç de uzadıydı supporta mail attım gönderdiler hemen.Geri ödeme 90 güne kadar sürebiliyor diye bilgilendiriyorlar zaten hocam
Support maili nedir iletir mısınızBence çok mühim değil ama yazın yine de.
Benim süreç de uzadıydı supporta mail attım gönderdiler hemen.
[email protected] a yazmışım ben ama 15 ay falan önce yani bilginiz olsun.Support maili nedir iletir mısınız