Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus DSL-AC750 Modem/Router 719 Lira Satıcı Amazon.com.tr

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Önermem ben dahil sorun yaşayanın çok olduğu bir model. Benzer fiyata daha iyi seçenekler bulunur.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
CRC hatalarından modemi kilitleme garantili model :D Hala nasıl satıyor TR'de akıl alması güç.

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
3 sene önce aldım eski sürümünü kullanıyordum sorun yaşamıyordum ta ki 3. Senenin sonuna doğru LED ışıkları soldu yanmiyordu garantiye yolladım birebir değişim garantisi vardi degistirdiler sıfır yolladılar ama yine de tavsiye etmem bu modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu sıra son sürümde kullandığım için wifi kopmaları yaşatıyor bir de değerleri az veriyor

Eski sürüme alın kafanız rahat olsun

Arayüzü mükemmel çok sade ve kullanışlı

Telefondan kontrol etmekte ayrı güzel o yüzden karar sizin

bluenstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin Y.
Ben almıştım uyumlu değildi 2 3 günde bir sürekli neti kesiyordu yerine tplink archer v300 almıştım.Sorunum düzeldi.Ama bundada buglar mevcut.Çok nadirde olsa neti kesmesede kesik gösteriyordu.Bu fiyatlarda iyi modem beklemeyin maalesef.

MOONRS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
yusuf enes uslu

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
3-4 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşattığını görmedim modemin acaba benimki mi düzgündü yada ben mi sorunlarını fark etmedim ?

MOONRS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
yusuf enes uslu
3-4 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşattığını görmedim modemin acaba benimki mi düzgündü yada ben mi sorunlarını fark etmedim ?
Hangi marka internet kullanıyorsunuz acaba?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her modelde olacak diye kesin bir şey yok. Bence çoğunluğunda var ama. Şansına sorunsuz denk gelmiş. Sorun olsa farketmeme gibi bir durumun imkansız gibi. Bendeki gün içinde birkaç defa interneti kesiyordu. Ping de çabası. Arkadaşımda da benzer durumlar yaşanıyordu. İade edip keenetic aldım tertemiz kullanıyorum birkaç aydır.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Hangi marka internet kullanıyorsunuz acaba?
Türknet o zamanlar bu modemi öneriyordu sayfasından bende vatandan almıştım.

Her modelde olacak diye kesin bir şey yok. Bence çoğunluğunda var ama. Şansına sorunsuz denk gelmiş. Sorun olsa farketmeme gibi bir durumun imkansız gibi. Bendeki gün içinde birkaç defa interneti kesiyordu. Ping de çabası. Arkadaşımda da benzer durumlar yaşanıyordu. İade edip keenetic aldım tertemiz kullanıyorum birkaç aydır.
Yani tek yaşadığım sıkıntı aç kapa yaparsam internetin gelmesi uzun sürüyor bende arayüzünden yeniden başlat yapıyorum daha kısa sürede geliyor. Başka hiç sıkıntı yaşamadım. Bu dediğimde modem kaynaklı mı bilmiyorum.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,059
İsim
Ali
Daha önce kullandım ve bütün İnternet problemlerim keenetic extra dsl e geçince çözülmüştü. İnternet olmasına rağmen cihazı kapatıp açınca İnternete giriyordum. 7 cihaz bağlanınca şişmeye başlıyor ve ısınınca performans kayıpları.

2 ay anca dayandım. Asus Türkiye firmware güncelleyin dedi ama yok. Ne yaptıysam çözülmedi. Dsl N55U dan sonra bu cihaz çok üzdü. Daha bedavaya verseler mümkün değil.

Son düzenleme:
Top Bottom