Yardım Bu modem iş görür mü ?

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
Güzel modemdir. İşinizi Görür.

Bu ay başında 3 ay antenli modelini aldım. İlk defa bir modem aldığıma pişman oldum. Şansıma sorunlu model geldi. İade edip Keenetic Omni N300 aldım çok memnunum. Şahsen önermiyorum bu modelde sorun yaşayan sayısı diğer marka modellere göre daha çok.

Türk Telekom'un eski standart modemi. Şuan Siyahları veriyorlar. Ama Pek iyi değiller idareten kullanılacak bir modem bana göre.

Türk Telekom'un eski standart modemi. Şuan Siyahları veriyorlar. Ama Pek iyi değiller idareten kullanılacak bir modem bana göre.
yorumları gördüm de herkes iyi demiş genelde oyun ve filmlerde takılıyorum tam hız alamam mı

yorumları gördüm de herkes iyi demiş genelde oyun ve filmlerde takılıyorum tam hız alamam mı
Alırsınız Hız konusunda şüpheniz olmasın. Wifi konusunda eşit bir internet sağlamıyor bende ki modem Türk telekomun verdiği küçük siyah modemlerden o açıdan demiştim.

Alırsınız Hız konusunda şüpheniz olmasın. Wifi konusunda eşit bir internet sağlamıyor bende ki modem Türk telekomun verdiği küçük siyah modemlerden o açıdan demiştim.
ya bana asıl lazım olan bilgisayar hızı wifide youtube da 1080p izletiyorsa sıkıntı yok bilgisayarda ping hız düşüşü olmasın yeterli

ya bana asıl lazım olan bilgisayar hızı wifide youtube da 1080p izletiyorsa sıkıntı yok bilgisayarda ping hız düşüşü olmasın yeterli
bilgisayardaki ping kolay kolay modemden kaynaklanmaz. Hız düşüşü ise bağlandığınız Telefon sayısına göre dalgalanır. Dalgalanma yaşamak istemiyorsanız ve sabit bir hız istiyorsanız (Wifi'de) daha iyi modemlerine bakmalısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,552
Üyeler
184,181
Son üye
Sporquestioner
Geri