Neler Yeni

Yardım Bu modem iş görür mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Güzel modemdir. İşinizi Görür.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu ay başında 3 ay antenli modelini aldım. İlk defa bir modem aldığıma pişman oldum. Şansıma sorunlu model geldi. İade edip Keenetic Omni N300 aldım çok memnunum. Şahsen önermiyorum bu modelde sorun yaşayan sayısı diğer marka modellere göre daha çok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Türk Telekom'un eski standart modemi. Şuan Siyahları veriyorlar. Ama Pek iyi değiller idareten kullanılacak bir modem bana göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Türk Telekom'un eski standart modemi. Şuan Siyahları veriyorlar. Ama Pek iyi değiller idareten kullanılacak bir modem bana göre.
yorumları gördüm de herkes iyi demiş genelde oyun ve filmlerde takılıyorum tam hız alamam mı

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
yorumları gördüm de herkes iyi demiş genelde oyun ve filmlerde takılıyorum tam hız alamam mı
Alırsınız Hız konusunda şüpheniz olmasın. Wifi konusunda eşit bir internet sağlamıyor bende ki modem Türk telekomun verdiği küçük siyah modemlerden o açıdan demiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Alırsınız Hız konusunda şüpheniz olmasın. Wifi konusunda eşit bir internet sağlamıyor bende ki modem Türk telekomun verdiği küçük siyah modemlerden o açıdan demiştim.
ya bana asıl lazım olan bilgisayar hızı wifide youtube da 1080p izletiyorsa sıkıntı yok bilgisayarda ping hız düşüşü olmasın yeterli

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
ya bana asıl lazım olan bilgisayar hızı wifide youtube da 1080p izletiyorsa sıkıntı yok bilgisayarda ping hız düşüşü olmasın yeterli
bilgisayardaki ping kolay kolay modemden kaynaklanmaz. Hız düşüşü ise bağlandığınız Telefon sayısına göre dalgalanır. Dalgalanma yaşamak istemiyorsanız ve sabit bir hız istiyorsanız (Wifi'de) daha iyi modemlerine bakmalısınız.

Top Bottom