Asus Dual 6500xt 230€ (3885TL)

Geçen hafta da aynı fiyata msi olan vardı. Hangisi daha iyi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dayanamadım aldım ben de. Alırken kur korumasına extra ücret vermemek için Euro ile satın aldım. Banka 16.28 kur ile çekti. Hesabından 3750 lira düştü. V4.5 sistem için aldım ancak anakart da değiştirmem gerekecek. Belki kâr için alıcı bulursam satabilirim de.

Merak ettiğim bir soru var Amazon.tr sitesinde ürünü göremediğim için Amazon.de uzantılı siteden aldım. Vergiyi de ödedim mi onu anlamadım. Bilgisi olsan bilgilendirirse sevinirim. Sipariş ayrıntılarını ekledim. Bir de garanti nasıl oluyor?
IMG_20220315_164709.jpg
IMG_20220315_164649.jpg

Son düzenleme:
Geçen hafta da aynı fiyata msi olan vardı. Hangisi daha iyi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dayanamadım aldım ben de. Alırken kur korumasına extra ücret vermemek için Euro ile satın aldım. Banka 16.28 kur ile çekti. Hesabından 3750 lira düştü. V4.5 sistem için aldım ancak anakart da değiştirmem gerekecek. Belki kâr için alıcı bulursam sayabilirim de.

Mersk ettiğim bir soru var Amazon.tr sitesinde ürünü göremediğim için Amazon.de uzantılı siteden aldım. Vergiyi de ödedim mi onu anlamadım. Bilgisi olsan bilgilendirirse sevinirim. Sipariş ayrıntılarını ekledim. Bir de garanti nasıl oluyor?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bütün giderleri toplam çeker. 2 yıl içinde para iadeli garanti var veya istenirse aynı ürün bazı durumlarda da bir üst model veriliyor ama bu nadir.

Msi mech iptal edilip bu alınır mı?

Çok sağlam fiyat alınır bence

Kaçırılmayacak fiyat.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,549
Üyeler
192,404