Geçen hafta da aynı fiyata msi olan vardı. Hangisi daha iyi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dayanamadım aldım ben de. Alırken kur korumasına extra ücret vermemek için Euro ile satın aldım. Banka 16.28 kur ile çekti. Hesabından 3750 lira düştü. V4.5 sistem için aldım ancak anakart da değiştirmem gerekecek. Belki kâr için alıcı bulursam satabilirim de.
Merak ettiğim bir soru var Amazon.tr sitesinde ürünü göremediğim için Amazon.de uzantılı siteden aldım. Vergiyi de ödedim mi onu anlamadım. Bilgisi olsan bilgilendirirse sevinirim. Sipariş ayrıntılarını ekledim. Bir de garanti nasıl oluyor?
Geçen hafta da aynı fiyata msi olan vardı. Hangisi daha iyi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dayanamadım aldım ben de. Alırken kur korumasına extra ücret vermemek için Euro ile satın aldım. Banka 16.28 kur ile çekti. Hesabından 3750 lira düştü. V4.5 sistem için aldım ancak anakart da değiştirmem gerekecek. Belki kâr için alıcı bulursam sayabilirim de.
Mersk ettiğim bir soru var Amazon.tr sitesinde ürünü göremediğim için Amazon.de uzantılı siteden aldım. Vergiyi de ödedim mi onu anlamadım. Bilgisi olsan bilgilendirirse sevinirim. Sipariş ayrıntılarını ekledim. Bir de garanti nasıl oluyor?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle