Neler Yeni

Asus ekran kartlarındaki "EVO" ne anlama geliyor?

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Arslan
bi pc alicaktim ama içinde rtx 4070 "evo" olduğunu gördüm evo ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Özel bir anlamı yok. Markanın kendi teknolojileri için kullandığı havalı bir isim. :D

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özel bir anlamı yok. Markanın kendi teknolojileri için kullandığı havalı bir isim. :D
sanırım daha iyi overclock yapmak için soğutma performansı yüksek olan modellermiş evolar

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet
Evo modeller sonradan çıkar ve Revizyona gittiği anlamına gelir, mesela 4070 ve 4070s de dual evo düz dual dan daha kötü bir heatainke sahip, maliyetten kısmışlar.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
sanırım daha iyi overclock yapmak için soğutma performansı yüksek olan modellermiş evolar
Bende bir kaç forumda baktım. Fanları bir tık daha küçük ve eğimleri farklıymış. Kayda değer bir fark yok diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Revizyona gittiği anlamına gelir, mesela 4070 ve 4070s de dual evo düz dual dan daha kötü bir heatainke sahip, maliyetten kısmışlar.
Hocam kaynak var mı acaba? Ben baktığımda hiç böyle bir şey göremedim de doğruysa bizde öğrenmiş olalım.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet
Bende bir kaç forumda baktım. Fanları bir tık daha küçük ve eğimleri farklıymış. Kayda değer bir fark yok diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kaynak var mı acaba? Ben baktığımda hiç böyle bir şey göremedim de doğruysa bizde öğrenmiş olalım.
Kaynak bulamazsın ne desin asus downgrade ettik diye açıklama mı yapacak.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kaynak bulamazsın ne desin asus downgrade ettik diye açıklama mı yapacak.
Kaynak bulamıyorsak sen nereden öğrendin içeriden bilgi mi sızdırıyorsun? :D

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet
Kaynak bulamıyorsak sen nereden öğrendin içeriden bilgi mi sızdırıyorsun? :D
20 yıldır sektörü yakından takip edip üstüne overclock soğutma extreme tunnig işleriyle uğraşınca heatsinke bakınca görüyorsun illa kaynak gerekmiyor.

Son düzenleme:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
20 yıllık sektörü yakından takip edip üstüne overclock soğutma extreme tunnig işleriyle uğraşınca heatsinke bakınca görüyorsun illa kaynak gerekmiyor.
Tamam o zaman ben kaynak var mı diye sorduğumda bu şekilde cevaplayabilirsin. Asusu falan katıp yükselmeye gerek yok diye düşünüyorum. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom