sanırım daha iyi overclock yapmak için soğutma performansı yüksek olan modellermiş evolarÖzel bir anlamı yok. Markanın kendi teknolojileri için kullandığı havalı bir isim.
Bende bir kaç forumda baktım. Fanları bir tık daha küçük ve eğimleri farklıymış. Kayda değer bir fark yok diyorlar.sanırım daha iyi overclock yapmak için soğutma performansı yüksek olan modellermiş evolar
Hocam kaynak var mı acaba? Ben baktığımda hiç böyle bir şey göremedim de doğruysa bizde öğrenmiş olalım.Revizyona gittiği anlamına gelir, mesela 4070 ve 4070s de dual evo düz dual dan daha kötü bir heatainke sahip, maliyetten kısmışlar.
Kaynak bulamazsın ne desin asus downgrade ettik diye açıklama mı yapacak.Bende bir kaç forumda baktım. Fanları bir tık daha küçük ve eğimleri farklıymış. Kayda değer bir fark yok diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kaynak var mı acaba? Ben baktığımda hiç böyle bir şey göremedim de doğruysa bizde öğrenmiş olalım.
Kaynak bulamıyorsak sen nereden öğrendin içeriden bilgi mi sızdırıyorsun?Kaynak bulamazsın ne desin asus downgrade ettik diye açıklama mı yapacak.
20 yıldır sektörü yakından takip edip üstüne overclock soğutma extreme tunnig işleriyle uğraşınca heatsinke bakınca görüyorsun illa kaynak gerekmiyor.Kaynak bulamıyorsak sen nereden öğrendin içeriden bilgi mi sızdırıyorsun?
Tamam o zaman ben kaynak var mı diye sorduğumda bu şekilde cevaplayabilirsin. Asusu falan katıp yükselmeye gerek yok diye düşünüyorum.20 yıllık sektörü yakından takip edip üstüne overclock soğutma extreme tunnig işleriyle uğraşınca heatsinke bakınca görüyorsun illa kaynak gerekmiyor.