ASUS GTX 1660Tİ

Reaksiyon skoru
57
Öncelikle herkese merhaba.Benim ekran kartım ASUS DUAL AUTO EXTREME GTX 1660Tİ ve bir renkli ışığı var geceleri oyun indiriyorum ve bilgisayar açık kalıyor ama ekran kartın ışığı beni çok rahatsız ediyor ben bunu kendim kontrol etmek istiyorum nasıl edebilirim ve ayrıca beyaz ışıktan bahsetmiyorum.Zaten aşağı fotoğrafını koyuyorum bir bakarmısınız?

Ekler

• 5e7a0c80c30020.99214283_nhlmfkgqojpie_240.webp
    5e7a0c80c30020.99214283_nhlmfkgqojpie_240.webp
    6.9 KB · Hit: 54
Aurasync üzerinden deneyin yoksa en basit çözüm olarak siyah bir elektrik bandı ile ışığın sizi rahatsız etmesini engelleyebilirsiniz.

Sabah deneyeceğim.Başka fikri olan var mı olmassa elektrik bandı kullanmak istemiyorum.

Reis 1 cm'lik küçücük ışık uyurken nasıl bu kadar rahatsız edebiliyor, anlamıyorum.

o standart rgb olduğu için değiştirme yada kapatma şansın yok yani aura sync desteği yok sadece eğer kendine güveniyosan ekran kartının içinde ışık bağlantısı olur ekran kartını açıp o pini çıkartman lazım

Ben karanlıkta uyurum reis kafama yorganı çekince de boğuluyorum skjslsjsş

Siyah band yoksa yorgan yoksa :D Uyu uyu ondan daha önemli dertler var :D:sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:

Öncelikle herkese merhaba.Benim ekran kartım ASUS DUAL AUTO EXTREME GTX 1660Tİ ve bir renkli ışığı var geceleri oyun indiriyorum ve bilgisayar açık kalıyor ama ekran kartın ışığı beni çok rahatsız ediyor ben bunu kendim kontrol etmek istiyorum nasıl edebilirim ve ayrıca beyaz ışıktan bahsetmiyorum.Zaten aşağı fotoğrafını koyuyorum bir bakarmısınız?
Ekran kartının altında tuş bulunuyor bazen. Aydınlatmayı kapatmak için.

Öyle bir tuş göremiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde knk 1 cm den baya büyük fotoğraftaki gibi küçük değil baya ışık yapıyor zaten 1 cm lik olsa rahatsız olmam 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,586
Üyeler
191,128
Son üye
zifirben
Geri