Neler Yeni

Asus, Monster ya da Msi hangisini tercih etmeliyim?

Gamer_g

80+ Bronze
Asusun pili 4 hücreliymiş monster ve msi 6 hücreli bu sarjsiz kullanimda büyük fark yaratir mi yoksa ben de asustan yana sayılırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki msi ama asus da sektörün ikinci öncüsü
hoşuna gideni almanı öneririm asus gerçek hayatta bu ladar şık durmuyor bilgin olsun 😀
IMG_20200929_011310.jpg

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Asus almalısın

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

Senaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Senanur Köse
Rogun Ram frekansı daha iyi 2933mhz diğerleri 2666mhz rog1tb m2ssd MSI 512gb M2 SSD
Evet ssd olarak rog önde bir tek ekran 120 hz ,msi 144 hz di. He bir de pillerindeki hücre sayisi farkli. Ama rog daha alinabilir gibi sanki😅

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin
Bu 3 model ozellik olarak birbirine oldukca yakin fakat hangisinin en iyi oldugu konusunda oldukca kararsizim. Sogutma, sarjsiz kullanim,uzun ömürlülük açısından hangisini önerirsiniz? Link birakiyorum:

Bazı arkadaşlar monster alırsan sürekli servise gidersin gibi boş yapmış ama kısmen doğru. monster senede 1 defa termal macun ve temizleme işlemini ücretsiz yapıyor. istanbuldaysanız bu işlemi direkt gidip yaptırabilirsiniz başka şehirdeysenizde onların anlaşmalı kargolarıyla yaptırabilirsiniz. (ömür boyu bakım beleş normalde bunun ücreti 100 lira civarında)
asus 120hz monster 144hz kaldıki asus freedos gelirken monsterda işletim sistemi bulunuyor(benim için önemli detay değil ama artı sayılır)
arada 2 bin fiyat farkınada monstera güzel eklemeler yapılabilir. Ben laptop almam şahsen. arkadaşımın ihtiyacı olduğu için 2 sene önce monster aldırdım 2 senedir servise gitmesinin tek sebebi bakım. şahsen marka takıntın yok ise monsterı almanı öneririm.

Senaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Senanur Köse
Bazı arkadaşlar monster alırsan sürekli servise gidersin gibi boş yapmış ama kısmen doğru. monster senede 1 defa termal macun ve temizleme işlemini ücretsiz yapıyor. istanbuldaysanız bu işlemi direkt gidip yaptırabilirsiniz başka şehirdeysenizde onların anlaşmalı kargolarıyla yaptırabilirsiniz. (ömür boyu bakım beleş normalde bunun ücreti 100 lira civarında)
asus 120hz monster 144hz kaldıki asus freedos gelirken monsterda işletim sistemi bulunuyor(benim için önemli detay değil ama artı sayılır)
arada 2 bin fiyat farkınada monstera güzel eklemeler yapılabilir. Ben laptop almam şahsen. arkadaşımın ihtiyacı olduğu için 2 sene önce monster aldırdım 2 senedir servise gitmesinin tek sebebi bakım. şahsen marka takıntın yok ise monsterı almanı öneririm.
Marka takıntım yok fakat monster a da 1 tb ssd ekleyince yine ayni fiyati buluyor.
Bu yuzden biraz daha sogutma pile dayanikliliga vs takıldım. O yüzden kararsızım

Top Bottom