ASUS PRIME RADEON RX 9070 - 28.999,00 TL 6 VE 9 TAKSİT

700 Dolar'a yakın bir para verip ekran kartı alıp, sahte fps için MFG açıp daha kötü görüntü elde etmek :) .
Evet aynı fiyat vermek dışı bir sorun yok siz orijinal fpslerle (o da orijinal değil ama siz bilirsiniz) 40-50de takılın valla ben sahte 120 fpsle mutluyum ayrıca fsr kullanan adam kötü görüntüden bahsedemez geçen seneye kadar dlss performans modu fsr kalite modundan daha kaliteliydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahte piksellerle benchmark yapılacaksa gayet de gidilip 5060ti alınabilir. Hadi diyelim oldu, redstone'u bekleyip karşılaştırılabilir. Benim oynadığım oyunda dlss yok, fsr tıkır tıkır çalışıyor şimdi oradan yola çıkıp 5070 çok kötü çöp mü demeliyim?
FSR'ın NVIDIA'da da çalışması haricinde bir sorun göremedim

Evet aynı fiyat vermek dışı bir sorun yok siz orijinal fpslerle (o da orijinal değil ama siz bilirsiniz) 40-50de takılın valla ben sahte 120 fpsle mutluyum ayrıca fsr kullanan adam kötü görüntüden bahsedemez geçen seneye kadar dlss performans modu fsr kalite modundan daha kaliteliydi

Siz eğitilmez insanlarsınız o yüzden daha fazla detay vermeyeceğim. Papağan gibi aynı şeyleri söylemeye devam edebilirsiniz.

Yanlış yazmışım, AFMF olacaktı.

Siz eğitilmez insanlarsınız o yüzden daha fazla detay vermeyeceğim. Papağan gibi aynı şeyleri söylemeye devam edebilirsiniz.
Bırak hocam bunları etiketleyip sahte frame için mfg yerine lsfg yazdığında cevapları da yok gördüğün üzere. ya bilmiyorlar biliyorlarsa cevapları da yok eğlesinler kendilerini

Mübarekler tartışmayın bayram geliyor . :)
Sipariş geçtim 9 taksit ve asus olmasından dolayı ayrıca 9060 xt bekliyordum ama o da 5060ti ile hemen hemen aynı güçte gibi şimdilik yapılan testlerde . Daha öncede belirttiğim gibi hepsiburada nın 9 taksit yapması cazip geliyor bana sadece tek sorun aynı fiyatlara xt gelirse o pişman eder bir tık o kadar . İnşallah pişman etmez .

32500TL verip 9070XT almak daha doğru olur.

Mübarekler tartışmayın bayram geliyor . :)
Sipariş geçtim 9 taksit ve asus olmasından dolayı ayrıca 9060 xt bekliyordum ama o da 5060ti ile hemen hemen aynı güçte gibi şimdilik yapılan testlerde . Daha öncede belirttiğim gibi hepsiburada nın 9 taksit yapması cazip geliyor bana sadece tek sorun aynı fiyatlara xt gelirse o pişman eder bir tık o kadar . İnşallah pişman etmez .
Çok arada kalmış bir model hocam bende bakıyorum ama en ucuz xt ler ile aralarında 2-3 bin lira oynuyor...makasın biraz daha açılması gerek :(

Vallaha gördüğüm en kendini bilmez topluluksunuz 3 nesildir sahte kare görüyorsunuz ama sahte kare işini daha henüz şimdi anlamışsınız ve damdan düşer gibi sahte kare sahte kare diye zırlıyorsunuz. Eğer şu savunman kendi kullandığın ürünü avutma biçimse çok bir şey demeyeceğim ama kapitalist sistemde kendi çıkarını maksimize etmeye çalışan bir markanın fanboyuysan acıyorum sana. Gerçi aynı segment muadil NVIDIA ekran kartı AMD'den daha ucuzken AMD tercih etmenin saçmalığı çok ayrı bir boyut

Yanlış yazmışım, AFMF olacaktı.
Güncel AAA oyunların %99.9u DLSS ile çıkıyor eski nesil oyunlarda zaten bu kartlarda bu teknolojilere ihtiyacın yok ama sadece ARK, Palworld ve eski nesil oyunlarda takılacaksan 5070 senin amacına hizmet etmiyordur almazsın. Senin kullanım senaryonda çöp olabilir yani. Ama genel kullanıcıyı yorumluyoruz burada bu senaryoda yeni çıkmış oyunlara bakman gerekiyor eski nesil oyunlara değil. Ki DLSS Swapper falan bir şeyler çıktı araştırma gereği duymadım ama benzer işler yapıyor birebir muadili midir değil midir bakmadım ama değilse de üstte dediğim şey halen geçerli.

Son düzenleme:
Tamamen haklısınız hocam ama dediğim gibi bütçemi zorlamamak adına 9 taksit cazip geldi .
Hepsiburadada 35kya var peşin fiyat 9 taksitli bence o overpaye değer 9070 fiyat performans değil neredeyse 30k gibi bir fiyatta

Hepsiburadada 35kya var peşin fiyat 9 taksitli bence o overpaye değer 9070 fiyat performans değil neredeyse 30k gibi bir fiyatta
Değişkenlik gösteriyor maalesef şimdi 35k pulse modeli haketmiyor , 29k da 9070 haketmiyor ama bu sefer asus ve 9 taksit faktörü var , evet 9070 xt 32.5k ama bu seferde taksit sayısı benim için önemli 9060xt en azından 6800 xt ayarında olsaydı onu tercih edecektim ama şu an için bahsettiğim şekilde en mantıklı karar benim için buydu . Öyle veya böyle yıllarca götürür beni 2k fazla vermişim taksit sayısı açısından çok da bir önemi yok .

Geri