Asus radeon rx 6750 xt alınır mı?

Nvdia tercih etseniz daha iyi olur sanki amd karışık biraz

al 6750 xt geç nvidia fan boyluğna gerek yok amd de iyi

al 6750 xt geç nvidia fan boyluğna gerek yok amd de iyi
Nvdia tercih etseniz daha iyi olur sanki amd karışık biraz
peki o paraya değer mi?
bir de bunu bulmuştum ama arada kaldım hangisini alayım? marka olarak sapphire a pek güvenemedim sadece bir seviye altını asusa almak daha mı mantıklı?

bütçen hangisine yetiyorsa onu al 6800 tabii daha iyi

peki o paraya değer mi?
bir de bunu bulmuştum ama arada kaldım hangisini alayım? marka olarak sapphire a pek güvenemedim sadece bir seviye altını asusa almak daha mı mantıklı?
Ben olsam nvdia tercih ederdim ama sapphire kartları iyi gibi 16 gb 256 bit değerleri iyi gayet

Ben olsam nvdia tercih ederdim ama sapphire kartları iyi gibi 16 gb 256 bit değerleri iyi gayet
dediğim gibi aslında nvidia tercih ederim çünkü bilgisayarımda falan da hep nvidia driverları kurulu ama ille nvidia olacak diye kötü bir şey almaya gerek de yok gibi. dediğim gibi bildiğiniz bir link falan varsa bakabilirim

dediğim gibi aslında nvidia tercih ederim çünkü bilgisayarımda falan da hep nvidia driverları kurulu ama ille nvidia olacak diye kötü bir şey almaya gerek de yok gibi. dediğim gibi bildiğiniz bir link falan varsa bakabilirim

Sapphire Radeon RX 7900 XT Nitro+ Gaming OC Vapor-X 20GB GDDR6 320 Bit Ekran Kartı bakabilirsin bak hoşuna giderse butcen varsa​

Geri