ASUS Resmi Sitesinde B450M-DRAGON Yok ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Şu Ethernet LAN BIOS falan onların driverlarına bakayım dedim. site boş aga. açıyorsun arama kısmında model çıkmıyor. arama motorunda çıkıyor anca. ordan da yine siteye girdiğinde boş sayfa çıkıyor.

Son düzenleme:
Şu ethernet lan bios falan onların driverlarına bakayım dedim. site boş aga. açıyorsun arama kısmında model çıkmıyor. arama motorunda çıkıyor anca. ordan da yine siteye girdiğinde boş sayfa çıkıyor.
Bende de boş sayfa çıkıyor, giremedim.

bende aynı anakart var siteye girebilmiştim şuan neden olmuyor bilmiyorum

Benim normalde asus hesabım var. ürünleri oraya kaydederim ki driver geldiğinde haberim olsun. kayıtlı ürünlerde anakart gözüküyor ama tıkladığımda böyle bir ürün bulunamadı sorry diyor.

Şu ethernet lan bios falan onların driverlarına bakayım dedim. site boş aga. açıyorsun arama kısmında model çıkmıyor. arama motorunda çıkıyor anca. ordan da yine siteye girdiğinde boş sayfa çıkıyor.
Vardı kaldırmış olabilirler ama güzel şey Asus Bios güncellemesini bios üzerinden ethernek kablosu ile online olarak yapabiliyor

Vardı kaldırmış olabilirler ama güzel şey Asus Bios güncellemesini bios üzerinden ethernek kablosu ile online olarak yapabiliyor
Ekran Görüntüsü (86).png

B450M-DRAGON Tıklıyorum ama aynı sayfayı yeni sekmede açıyor. ah be asus be. Peki bu ethernet kablosu ile online BIOS Güncellemesi nasıl yapılıyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba Müşteri Hizmetlerini Arayıp Söylesem Sorunu Giderirler Mi ?
Çünkü sadece B450M-DRAGON Gözükmüyor. Diğer anakartların sürücülerine erişilebiliyor.

Alıntıyı görüntüle
B450M-DRAGON Tıklıyorum ama aynı sayfayı yeni sekmede açıyor. ah be asus be. Peki bu ethernet kablosu ile online BIOS Güncellemesi nasıl yapılıyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba Müşteri Hizmetlerini Arayıp Söylesem Sorunu Giderirler Mi ?
Çünkü sadece B450M-DRAGON Gözükmüyor. Diğer anakartların sürücülerine erişilebiliyor.
burada gösteriyorum

Destek Talebi Gönderdim. Bakalım Cevap Verecekler Mi Geçende 2.5-3 Saat İçerisinde Dönmüşlerdi.
Bu arada teşekkürler abdullah abi sağol :)

Ekler

• Ekran Görüntüsü (88).png
    Ekran Görüntüsü (88).png
    141.7 KB · Hit: 40
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,378
Üyeler
184,780
Son üye