Neler Yeni

Öneri Asus Rog Azholt NX Snow Almayın

Ryna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Varıcı
benim asus azholt dan önce kullandığım apex pro tkl vardı ondan asus rog azholt a geçme kararı aldım ve klavyeyi aldığımdan beri bi türlü alışamadım iyi derecede fortnite oyuncusuyum fakat bu klavye bunu engelliyordu tabii ki apex pro tkl de ki omni point swichlerden biraz fark edeceğini biliyordum ama bu kadar olacağını bilmiyordum hadi ona bir süre sonra alışırsın fakat başka sıkıntıları da var led ekranına bir yazı yazmak istediğinizde wireless modunda kullanınca yazı yamuluyor ama kablolu kullanınca bir sıkıntı olmuyor bu durumu asus a bildirdim soruna anlatan video istediler attım 2 gün sonra biletimi kapattılar ve destekten memnun kaldınızmı diye mail attılar bende boş verdim klavye zaten ağır bir klavye e sporcu gibi klavyeyi yamuk tutup böyle milimetrik hareket ettirmek istediğin klavyeyi kaldırman gerekiyor o kadar ağır bi klavye ayrıca uygulamasından klavye ışıklarını değiştirmek istediğinizde klavye ışığını sıfır a çekiyor ve klavye üzerinden ışığını açmanız gerekiyor bunu her seferinde yapmanız gerek rengi değiştirsenizde ışık modunu değiştirsenizde her seferinde klavyeden ışığını açmanız gerekiyor ayrıca sorunları çözmek için güncelleme bekle derseniz 2 3 defa güncelleme yaptım ayrı ayrı sorunlar hala devam ediyor kısaca custom klavyeye meraklı değilseniz almayın valorant cs gibi oyunlar oynuyorsanız apex pro tkl yada apex pro mini wireless almanızı tavsiye ederim hem daha ucuz hem daha iyi özellikleri var

Top Bottom