hasan tahsin
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
ASUS ROG Delta Core 3.5mm Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
alınır üzmezSon 6 ayın en uygun![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben bu kulaklığı itopya da denedim aşırı az sesi var sakın almayınız para çöp olur.Son 6 ayın en uygun fiyatı!![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bende Asus Rog Delta S RGB var o bile yetersiz geldiği için satıyorum.Core kötü. Kontrolcü lazım. Ses seviyesi yetersiz kalacaktır.
Cloud 2 yerine Fury X' de bakabilirsin. Kendim 500' e 2. el aldım aşırı memnun kaldım 2+1 ses sistemi gibi.Bende Asus Rog Delta S RGB var o bile yetersiz geldiği için satıyorum.
Post automatically merged:
@RevDeisDou Cuma günü 1200TL satacağım HyperX Cloud 2 alacağım tekrar.
Yok Rampage alasım yok valla Cloud 2 yi 700TL nin aşağısını düşmesini bekliyorum.Cloud 2 yerine Fury X' de bakabilirsin. Kendim 500' e 2. el aldım aşırı memnun kaldım 2+1 ses sistemi gibi.
Cloud 2 de denemiştim Mediamarktta çok farkları yoktu. Cloud 2 biraz daha küçüktü hatta. Ses olarak muhtemelen fark görmezsiniz.Yok Rampage alasım yok valla Cloud 2 yi 700TL nin aşağısını düşmesini bekliyorum.
boşver bir şey olmaz.Cloud 2 de denemiştim Mediamarktta çok farkları yoktu. Cloud 2 biraz daha küçüktü hatta. Ses olarak muhtemelen fark görmezsiniz.
İlla HyperX mi yazacak hava atmak içinboşver bir şey olmaz.
evet üstüne örgü geçirmeseler iyiymiş.C II ' nin microfon sorunu olmasa çok iyi kulaklık da microfonu zamanla deforme oluyor.