masanız genişse kablonun çarpacağı monitör ayağı duvar tarzı bir şey yoksa alınabilir yine desoruya gelince bu fiyata kablolu mouse almazdım bu kadar para verince insan wireless arıyor
kablosuz yani pilli yada alıcıyla çalışması anlamına geliyor pilliler ağır olduğundan dolayı ve pili şarj etme durumundan dolayı biraz geride kalıyor alıcı yani donglela bağlantı yapan fareler şarj kablosuyla şarj oluyor şarj süreleri değişkenlik gösteriyor kimisi 3 gün kimisi 1 hafta gidiyor genelde şarjda kullanılabiliyorlar yani oyunun ortasında şarjınınız biterse kablolu olarak kullanıyorsunuz bana sorarsanız kablosuz almak daha mantıklıWireless Tam Olarak Ne Oluyor? Pilli Mi![]()
tam bütçe nedir hocamİyi Bir Mousemu Fiyatını Hak Rdiyor Mu?
Max 1.300kablosuz yani pilli yada alıcıyla çalışması anlamına geliyor pilliler ağır olduğundan dolayı ve pili şarj etme durumundan dolayı biraz geride kalıyor alıcı yani donglela bağlantı yapan fareler şarj kablosuyla şarj oluyor şarj süreleri değişkenlik gösteriyor kimisi 3 gün kimisi 1 hafta gidiyor genelde şarjda kullanılabiliyorlar yani oyunun ortasında şarjınınız biterse kablolu olarak kullanıyorsunuz bana sorarsanız kablosuz almak daha mantıklı
Post automatically merged:
tam bütçe nedir hocam
Asus Marka Almak İstiyorumMax 1.300
asus marka istiyorsanız alınır o zaman bütçe yükseltirseniz keris wireless yada gladius 2 wirelessta bakabilirsiniz arttıramazsanız bu da üzmezMax 1.300
Post automatically merged:
Asus Marka Almak İstiyorum
Tamam O Xaman Bunu Alıyorum.asus marka istiyorsanız alınır o zaman bütçe yükseltirseniz keris wireless yada gladius 2 wirelessta bakabilirsiniz arttıramazsanız bu da üzmez
Buna Uygun Mousepad Öneriniz Varmı? Mğmkünse Rgbmasanız genişse kablonun çarpacağı monitör ayağı duvar tarzı bir şey yoksa alınabilir yine de