Yardım Asus Rog Gladius 3 Nasıldır?

Bieshala

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
357
Arkadaşlar Selam Asus Rog Gladius 3 Mouse Nasıldır Almayı Planlıyorum.

Link

kablosuz model sandım fiyata şok oldum anlık :D

soruya gelince bu fiyata kablolu mouse almazdım bu kadar para verince insan wireless arıyor

Wireless Tam Olarak Ne Oluyor? Pilli Mi🙄
kablosuz yani pilli yada alıcıyla çalışması anlamına geliyor pilliler ağır olduğundan dolayı ve pili şarj etme durumundan dolayı biraz geride kalıyor alıcı yani donglela bağlantı yapan fareler şarj kablosuyla şarj oluyor şarj süreleri değişkenlik gösteriyor kimisi 3 gün kimisi 1 hafta gidiyor genelde şarjda kullanılabiliyorlar yani oyunun ortasında şarjınınız biterse kablolu olarak kullanıyorsunuz bana sorarsanız kablosuz almak daha mantıklı
Post automatically merged:

İyi Bir Mousemu Fiyatını Hak Rdiyor Mu?
tam bütçe nedir hocam

kablosuz yani pilli yada alıcıyla çalışması anlamına geliyor pilliler ağır olduğundan dolayı ve pili şarj etme durumundan dolayı biraz geride kalıyor alıcı yani donglela bağlantı yapan fareler şarj kablosuyla şarj oluyor şarj süreleri değişkenlik gösteriyor kimisi 3 gün kimisi 1 hafta gidiyor genelde şarjda kullanılabiliyorlar yani oyunun ortasında şarjınınız biterse kablolu olarak kullanıyorsunuz bana sorarsanız kablosuz almak daha mantıklı

tam bütçe nedir hocam
Max 1.300

Asus Marka Almak İstiyorum

Max 1.300

Asus Marka Almak İstiyorum
asus marka istiyorsanız alınır o zaman bütçe yükseltirseniz keris wireless yada gladius 2 wirelessta bakabilirsiniz arttıramazsanız bu da üzmez

asus marka istiyorsanız alınır o zaman bütçe yükseltirseniz keris wireless yada gladius 2 wirelessta bakabilirsiniz arttıramazsanız bu da üzmez
Tamam O Xaman Bunu Alıyorum.

masanız genişse kablonun çarpacağı monitör ayağı duvar tarzı bir şey yoksa alınabilir yine de
Buna Uygun Mousepad Öneriniz Varmı? Mğmkünse Rgb

Benim bu mouse yi deneme fırsatım oldu daha önce. Elime hiç rahat gelmedi özellikle serçe parmak tarafı can sıkıcı. Sadece şekil olarak diyorum kalite ve fiyat olarak yorum değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,826
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri