Arkadaşlar 16 mayısta gamınggenden asus rog gladıus 3 wıreless aımpoınt beya mouse aldı vıdeo ıncelemelerdekı kutudan farklı bı kutuuda yollandı ve mousneın altında jelatın yoktu bana 2. el urunmu yolladılar mouse çalışıyor ama
Kutusunun fotografini koyarmısınArkadaşlar 16 mayısta gamınggenden asus rog gladıus 3 wıreless aımpoınt beya mouse aldı vıdeo ıncelemelerdekı kutudan farklı bı kutuuda yollandı ve mousneın altında jelatın yoktu bana 2. el urunmu yolladılar mouse çalışıyor ama
Kutusunun fotografini koyarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu hocam ara sıra bağlanmadı falan ama şarza bi dakika falan taktım ondamdır
kutu bu hocam içerik tam ama kutu tasarımı farklı sorun olmaz derseniz grıp take denen şeyı takacagımKutusunun fotografini koyarmısın
Tasarımda farklı bir şey yokki. Kutusu böyle zaten. Driverı indirip bağlayın. Ama bir şey olduğunu zannetmiyorum.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kutu bu hocam içerik tam ama kutu tasarımı farklı sorun olmaz derseniz grıp take denen şeyı takacagım
armorycreate yukledım hocam drıver nasıl oluyor bırde normalde ınceleme vdeolarından mıknatıslı yandan açılan kapak vardı bende öyle değilTasarımda farklı bir şey yokki. Kutusu böyle zaten. Driverı indirip bağlayın. Ama bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Dostum sen bence yanlıs mouse incelemelerine bakıyorsun. Öyle bir özelliği yok diye biliyorum. Armoury create zaten driverın kendisi. Mouseyi bağlayacaksın sadece.armorycreate yukledım hocam drıver nasıl oluyor bırde normalde ınceleme vdeolarından mıknatıslı yandan açılan kapak vardı bende öyle değil
yad benımkı aımpoınt olduğu ıcın kutu boyle duz wırelesste kutu mıknatıslıDostum sen bence yanlıs mouse incelemelerine bakıyorsun. Öyle bir özelliği yok diye biliyorum. Armoury create zaten driverın kendisi. Mouseyi bağlayacaksın sadece.