Asus ROG RTX 3070 [6629TL]

Ben günlerdir amazondan ekran kartı kovalıyorum. Ana sayfada stokta var ye gözüküyor 5 dakika civarı ama aslında 10 saniyede bitiyor. Stoklara girdikten 10 saniye sonra alınamaz hale geliyor

Ben günlerdir amazondan ekran kartı kovalıyorum. Ana sayfada stokta var ye gözüküyor 5 dakika civarı ama aslında 10 saniyede bitiyor. Stoklara girdikten 10 saniye sonra alınamaz hale geliyor
Şimdi alınamıyormu yani
Bu arada bu yazı yazalı 5 dakikadan çok fazla olmuştur.

Hocam satın almayı denediginis de gönderim yok diye gösteriyor.
Ki gönderim olmasa da satın alma tuşuna basılıyor 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam alınamıyor.
Sağolasın
Bu arada DART-1 sistem alamadım diye konu açmıştın ne yapmayı düşünüyorsun bu süreçten sonra?

Stoklara girdikten 10 saniye sonra aldın aldın. Alamadın bitiyor botlar sağolsun
Sağolasın

Sağolasın
Bu arada DART-1 sistem alamadım diye konu açmıştın ne yapmayı düşünüyorsun bu süreçten sonra?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağolasın
Ne 3090’lar ve 3080’ler almaya çalıştım ya cidden aşırı zor

1614597871031.png

iyi fiyat

Ben haftalardır deniyorum bunu :D Amazondan herhangi bir şey almayı denemek saçmalık. Botlar inanılmaz hızlı. 10 saniye bile sürmüyor keşke sürse. Canlı yayınlarda stok bildirimi bekleyen anlık 4k kişi var yurtdışında günün her saati. Yani almak imkanısızdan zor.

Ben haftalardır deniyorum bunu :D Amazondan herhangi bir şey almayı denemek saçmalık. Botlar inanılmaz hızlı. 10 saniye bile sürmüyor keşke sürse. Canlı yayınlarda stok bildirimi bekleyen anlık 4k kişi var yurtdışında günün her saati. Yani almak imkanısızdan zor.
Alan insanlar var ama bende imkansız olduğuna inanmaya başladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,734
Üyeler
197,543
Son üye
Turk129
Geri