nisana kadar eth kazma olaylarına belki çözüm bulurlar veya eth düşebilir veya stok sorunu olmayabilir 1 uzun süreHarbi iyide Nisana kadar beklenmez gibi genede konuyu açayım dedim
Şimdi alınamıyormu yaniBen günlerdir amazondan ekran kartı kovalıyorum. Ana sayfada stokta var ye gözüküyor 5 dakika civarı ama aslında 10 saniyede bitiyor. Stoklara girdikten 10 saniye sonra alınamaz hale geliyor
Hocam satın almayı denediginis de gönderim yok diye gösteriyor.Gönderim yokmu???
Nisanda geleceği zaten yazıyor ama satın alma tuşu var
Yok hocam alınamıyor.Şimdi alınamıyormu yani
Bu arada bu yazı yazalı 5 dakikadan çok fazla olmuştur.
Stoklara girdikten 10 saniye sonra aldın aldın. Alamadın bitiyor botlar sağolsunŞimdi alınamıyormu yani
Bu arada bu yazı yazalı 5 dakikadan çok fazla olmuştur.
SağolasınHocam satın almayı denediginis de gönderim yok diye gösteriyor.
Ki gönderim olmasa da satın alma tuşuna basılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam alınamıyor.
SağolasınStoklara girdikten 10 saniye sonra aldın aldın. Alamadın bitiyor botlar sağolsun
Ne 3090’lar ve 3080’ler almaya çalıştım ya cidden aşırı zorSağolasın
Bu arada DART-1 sistem alamadım diye konu açmıştın ne yapmayı düşünüyorsun bu süreçten sonra?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sağolasın
Para yok ki
Ben haftalardır deniyorum bunuBen günlerdir amazondan ekran kartı kovalıyorum. Ana sayfada stokta var ye gözüküyor 5 dakika civarı ama aslında 10 saniyede bitiyor. Stoklara girdikten 10 saniye sonra alınamaz hale geliyor
Alan insanlar var ama bende imkansız olduğuna inanmaya başladımBen haftalardır deniyorum bunuAmazondan herhangi bir şey almayı denemek saçmalık. Botlar inanılmaz hızlı. 10 saniye bile sürmüyor keşke sürse. Canlı yayınlarda stok bildirimi bekleyen anlık 4k kişi var yurtdışında günün her saati. Yani almak imkanısızdan zor.