ASUS ROG STRIX B560-A GAMING

Reaksiyon skoru
1

Merhaba arkadaşlar yukaridaki anakartı i7 10700k serisi için aldım z590 anakart mı daha uygundur yoksa yukarıdaki belirttiğim mi
performans kaybı veya eksileri neler olur

eğer z590 serisi almam gerekirse işlemci hız aşırtması için aşağudakilerden hangisini önerirsiniz.

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar yukaridaki anakartı i7 10700k serisi için aldım z590 anakart mı daha uygundur yoksa yukarıdaki belirttiğim mi
performans kaybı veya eksileri neler olur
Performans kaybı olmaz ama Z590 hem şimdi hem de ileriye dönük bakacak olursak çok daha iyi olur.
Üstelik bu aldığınız anakart fiyatına gayet iyi Z590 modelleri bulunuyor.

Önerebilceğiniz alternatif varmıdır hocam ben yine konuya 1 kaç tane ekledim z590 model

B560 2021 yeni nesil olduğu için tercih etmiştim ama söylenenlere göre K Serisi işlemciler İçin Z serisi şart gibi söyleniyor doğrumudur.

Önerebilceğiniz alternatif varmıdır hocam ben yine konuya 1 kaç tane ekledim z590 model

B560 2021 yeni nesil olduğu için tercih etmiştim ama söylenenlere göre K Serisi işlemciler İçin Z serisi şart gibi söyleniyor doğrumudur.
K serisine overclock yapıldığı için Z serisi öneriyolar genelde ve Z590'da zaten yeni nesil bir anakart.(2021)
Bir kaç önerebileceğim model var ama siz yine de akşama doğru forum daha aktif olunca konu açın daha bilgili insanlar belki de bu fiyata daha iyi anakartlar önerebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,752
Üyeler
190,967
Son üye
Dionysos116
Geri