❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi 13.215 tl

10 yıl sonra geçer. Geçmemesi daha iyi neden bekliyorsunuz?
geçeceği bir vakit var ya biraz yakın zamandaydı 2026 falandı önceki sunumlarda -sonrasında uzattılar falan-. şuan 13600kf var 4070Ti yı sırtlayamıyor -sırtlar diye aldık aldığım güne rezillik çekiyoruz valla. 9800x3D almamak için zor tutuyorum ama şimdi soket değişsin sağlam bir anakartla yeni soketi sırtlayalım istiyorum. düşüncem o şekilde.

Güncel olarak msi mag b650 tomahawk kullanıyorum geçmeye değer mi
Değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçeceği bir vakit var ya biraz yakın zamandaydı 2026 falandı önceki sunumlarda -sonrasında uzattılar falan-. şuan 13600kf var 4070Ti yı sırtlayamıyor -sırtlar diye aldık aldığım güne rezillik çekiyoruz valla. 9800x3D almamak için zor tutuyorum ama şimdi soket değişsin sağlam bir anakartla yeni soketi sırtlayalım istiyorum. düşüncem o şekilde.
Monitörü 2K yap.

Asus Tuf b650 plus dan msi x870 tomahawk wifi geçtim 2nci el 11k ya aldım çok güzel bir anakart ama yıllardır asus kullanmış biri olarak bir türlü ısınamadım acaba elimdeki x870 satıp bu anakarta geçsem mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem toplayacaktım direkt çöktüm valla hocam teşekkürler, anakartla başladık bakalım.
Hayırlı olsun rog yeri bir başkadır (y)

Aynen ya alınabilir fiyat

Ekler

• IMG_0522.webp
    IMG_0522.webp
    31.1 KB · Hit: 45
Bu AM6 ya ne zaman geçecek bu AMD ya onu bekliyorum.
Hocam amd 2028 den önce geçmez geçse bile am6 ve ddr6 nın oturması 2030 bulur ddr5 hala stabil değil am5 alın gitsin belki amd 7 9800x3d den daha güçlü bi işlemci çıkarır ama zannetmiyorum

Geri