🔥İndirim ASUS ROG Strix Flare II Red Animate 5555 TL!

Bende bu klavye var, kesinlikle tavsiye ederim. 1000 lira pahalıya almıstım, keşke bekleseydim.

Asus ekipman alınmaz bir yorumlara bakın görürsünüz bende yaşadım garanati bitti tuşlar bozuldu :D

bu fiyatabu tarzz klavyeler alınmaz kendi fikrimce

bu fiyatabu tarzz klavyeler alınmaz kendi fikrimce
bir çok markanın klavyesi elimden geçti 1-2 senede pert oldu hepsi. Mouselarda aynı. Mouse alacaktım yine kötü bişey alarım diye elimdekiyle idare ediyorum. Tavsiye edebileceğin bir mouse var mı?

bir çok markanın klavyesi elimden geçti 1-2 senede pert oldu hepsi. Mouselarda aynı. Mouse alacaktım yine kötü bişey alarım diye elimdekiyle idare ediyorum. Tavsiye edebileceğin bir mouse var mı?
wraith sitesine bakabilirsin

Asus ekipman alınmaz bir yorumlara bakın görürsünüz bende yaşadım garanati bitti tuşlar bozuldu :D
Valla tertemiz kullanıyorum. Sesi, mekaniği , kalitesi hoşuma gidiyor. Bir markanın tüm ekipmanlarına topyekün alınmaz denmemeli. Spesifik model belirtmek gerekir

Valla tertemiz kullanıyorum. Sesi, mekaniği , kalitesi hoşuma gidiyor. Bir markanın tüm ekipmanlarına topyekün alınmaz denmemeli. Spesifik model belirtmek gerekir
Asus rog mousemi 6 yıldır kullanıyorum dostum. Switchlerini değiştirdim sadece

Gladius 3 serisi çöp kronik sensör ve çift çıkla a basmama sorunu asus rog scope çöp bilek desteği çok dayanmaz kabarır tuşlar bozulur şu yeni nx switch yine hotswap klavyeler kronik tuş bozulması servise gider yine bozulur bedava sonra kablosuz rog modeli berbattır Menteşeler rahatça kırılır yazılıma gelirsek armory ceate aistemi yavaşlatır kastırır en büyüğüde servisi berbattam da kötüdür monitörlerinde ölü pixel ghosting çıkar kolay kolay iade almazşar aldıklarında da lütuf gibi 15 20 gün beklettikten sonra müşteri memnuniyeti için iade aldık derler ve daha fazlası internette mevcut internet çağında yaşıyoruz araştırmak bedava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unuttum genel olarak rog scpoe serisi ve hot swap olmasan tuf k3 dahil çoğu mekanik klavyesinde yay çınlama sesi gelir

Geri