❌İndirim Bitti! ASUS ROG STRIX GO 2.4 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 2999₺

alınır mı arkadaşlar,aranızda kullanan var mı

alınır mı arkadaşlar,aranızda kullanan var mı
Yanlış hatırlamıyorsam çok sağlam bir ürün değil. Bazı yerlerde ürünün bazı kısımlarının kronik kırıldığını duymuştum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Bu ömrümde yaptığım en kötü alışveriş bu kulaklık oldu parasının çeyreğini hak etmiyor. Tavsiyem Uzak durun. Malzeme dağılıyor ürün ses konusunda da çok bir cacığı yok
Ürün ile ilgili bilgim yok ama kullanıp memnun olanlar var , inceleme videoları da çok ama onlar genelde pazarlama oluyor maalesef

Ürün ile ilgili bilgim yok ama kullanıp memnun olanlar var , inceleme videoları da çok ama onlar genelde pazarlama oluyor maalesef
Aldanma sakın rog kalitesinin esamesi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldanma sakın rog kalitesinin esamesi yok
Kulaklığın yan destek aksamı sürekli çıkıyor iki defa garantiye yolladım tekrar yerine takıp yolladılar aynısını bende yapıyorum zaten. Takarken kırarsam eğer Garanti dışı diyip yollarlar bu sorun tüm herkeste oluyor. Tabi kafa küçükse bu sorun yasanmayacaktir

kablolu olup 3k para verileceğini sanmam

kablolu model asla bu para etmez kablosuzunu kullandım tavsiye etmiyorum

Almanızı önermem gamegaraj dan bı kaç ay önce 2.2den aldiydim , iade ürün veya outlet yolladilar , neyse sorun değildi 30dk falan test yaptıktan sonra performans ve malzeme kalitesi beğenmedim iade ettim. Size de iade ürün gonderebilirler. Ben kargo açarken video aldiydim öyle iade ettim yoksa hijyen vb şeylerden almazlardi diye düşünüyorum.

Geri