ÇağdaşKsK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 607
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Piyasanın bayağı altında
sürekli ürün mü ekliyorlar anlamadım ilk baktığımda bu kulaklığı görememiştimGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Piyasanın bayağı altında
Yanlış hatırlamıyorsam çok sağlam bir ürün değil. Bazı yerlerde ürünün bazı kısımlarının kronik kırıldığını duymuştum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.alınır mı arkadaşlar,aranızda kullanan var mı
Ürün ile ilgili bilgim yok ama kullanıp memnun olanlar var , inceleme videoları da çok ama onlar genelde pazarlama oluyor maalesefBu ömrümde yaptığım en kötü alışveriş bu kulaklık oldu parasının çeyreğini hak etmiyor. Tavsiyem Uzak durun. Malzeme dağılıyor ürün ses konusunda da çok bir cacığı yok
Reis Logitech G435 bak bence bu fiyata yakınGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Piyasanın bayağı altında
Aldanma sakın rog kalitesinin esamesi yokÜrün ile ilgili bilgim yok ama kullanıp memnun olanlar var , inceleme videoları da çok ama onlar genelde pazarlama oluyor maalesef
Kulaklığın yan destek aksamı sürekli çıkıyor iki defa garantiye yolladım tekrar yerine takıp yolladılar aynısını bende yapıyorum zaten. Takarken kırarsam eğer Garanti dışı diyip yollarlar bu sorun tüm herkeste oluyor. Tabi kafa küçükse bu sorun yasanmayacaktirAldanma sakın rog kalitesinin esamesi yok
ben 1,5 yıldır kullanıyorum. 1-2 kere düştü kırılma falan olmadı. Şarjından ve ses kalitesinden memnunum. Mikrofonu çok iyi değil.alınır mı arkadaşlar,aranızda kullanan var mı