Neler Yeni

🔥İndirim Asus ROG Strix OLED XG27AQDMG 240hz Oled Monitör 23999TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,450
İsim
Oğuz Oğuz

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kutlu

Freix

80+ Bronze

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Rıdvan
15k sınır IPS için bence. 18k civarı olanlar arada üşüyor. Bine yakın olan 15 üstüne çıkınca 20-25 aralığında oled bakılması lazım.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Çağdaş Alkan
4k 160hz 17kya almak mı mantıklı biraz daha ekleyip bunu mu almalıyım
Bu konu tartışmaya açık ve kişiye ve sistemine göre değişir, 4k ile 2k arasında oldukça önemli fark var , ips ile Oled arasında da , ikisininde eksi ve artı yönleri var

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kutlu
o bütçeye ıps almak hata hocam :kizginpeepo:
Oled almak varken ips almak büyük hata olur bence
Hocam 23kda biraz pahalı geldi ama çıkmaya değerse çıkacağım bu fiyatlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konu tartışmaya açık ve kişiye ve sistemine göre değişir, 4k ile 2k arasında oldukça önemli fark var , ips ile Oled arasında da , ikisininde eksi ve artı yönleri var
Biliyorum hocam ben hep 1080p kullandığım için her türlü fark olacak oled daha iyi ipsden ancak 2k her türlü ya çözünürlükte ya da panelden fedakarlık etmem gerekiyor önerinizi merak ettim

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Çağdaş Alkan
Hocam 23kda biraz pahalı geldi ama çıkmaya değerse çıkacağım bu fiyatlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum hocam ben hep 1080p kullandığım için her türlü fark olacak oled daha iyi ipsden ancak 2k her türlü ya çözünürlükte ya da panelden fedakarlık etmem gerekiyor önerinizi merak ettim
Oled lerin ısınma problemi var çok uzun süre başında duracaksanız önermiyorum , birde ekran kartınız nedir, daha çok FPS oyunları oynuyor iseniz hz'i yüksek monitör daha iyi olur. Tercih sizin nasıl kullanacağınıza bağlı

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kutlu
Oled lerin ısınma problemi var çok uzun süre başında duracaksanız önermiyorum , birde ekran kartınız nedir, daha çok FPS oyunları oynuyor iseniz hz'i yüksek monitör daha iyi olur. Tercih sizin nasıl kullanacağınıza bağlı
Şuanda 4060ti ancak esas 5090lk sistem toplayacağım ve yeni sisteme göre monitör arıyorum oledlerin ısınma problemini duymuştum sanırım 3 saatte bir monitörü dinlendirmek fayda yaratıyormuş fps oyunları daha çok önceliğimde o yüzden IPS Hz yüksek monitör bakmalıyım muhtemelen ancak kalite konusunda kararsızım 2k mı 4k almalıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: soke
Top Bottom