Neler Yeni

Asus Rog Strix R9 380 4GB alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yasin
Instagram
yasinderecii
Asus Rog Strix R9 380 4GB Güvenlik etiketi üzerinde. Takas yapacağım.
Monster Pusat Mikrofon + stand üzerine 300 tl vereceğim nasıl ? alınır mı? ?

Knispel

80+ Bronze
Bence biraz daha para biriktirip 2.el bu karttan daha yüksek modellere bakmanı tavsiye ederim. Çok eski bir kart olduğu için çipset sorunuyla karşılaşma olasılığın yüksek.
Mikrofon ve stand toplam ne kadar eder bilmiyorum ama bunları satıp birazda para koyup 3K civarına çıkabilirsen 6500XT'ye falan bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yasin
Instagram
yasinderecii
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence biraz daha para biriktirip 2.el bu karttan daha yüksek modellere bakmanı tavsiye ederim. Çok eski bir kart olduğu için çipset sorunuyla karşılaşma olasılığın yüksek.
Mikrofon ve stand toplam ne kadar eder bilmiyorum ama bunları satıp birazda para koyup 3K civarına çıkabilirsen 6500XT'ye falan bakabilirsin.
takas yapacağım direkt para yok aga
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfırı 2500 tl stand da 500 ekler satılmıyoda 2.elde

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Tayfun Balım
İhtiyacınız varsa takasa girin hocam. Yalnız kartın 2016 yılı öncesinde üretildiğini harcağı güce göre pek de performanslı olmadığını bilerek alın. Ama yine de ufak tefek oyun oynatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,164
Üyeler
167,934
Son üye
EmreAslan
Top Bottom