Asus Rog Strix R9 380 4GB alınır mı??

Reaksiyon skoru
56
Asus Rog Strix R9 380 4GB Güvenlik etiketi üzerinde. Takas yapacağım.
Monster Pusat Mikrofon + stand üzerine 300 tl vereceğim nasıl ? alınır mı? ?

Bence biraz daha para biriktirip 2.el bu karttan daha yüksek modellere bakmanı tavsiye ederim. Çok eski bir kart olduğu için çipset sorunuyla karşılaşma olasılığın yüksek.
Mikrofon ve stand toplam ne kadar eder bilmiyorum ama bunları satıp birazda para koyup 3K civarına çıkabilirsen 6500XT'ye falan bakabilirsin.

Bence biraz daha para biriktirip 2.el bu karttan daha yüksek modellere bakmanı tavsiye ederim. Çok eski bir kart olduğu için çipset sorunuyla karşılaşma olasılığın yüksek.
Mikrofon ve stand toplam ne kadar eder bilmiyorum ama bunları satıp birazda para koyup 3K civarına çıkabilirsen 6500XT'ye falan bakabilirsin.
takas yapacağım direkt para yok aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfırı 2500 tl stand da 500 ekler satılmıyoda 2.elde

İhtiyacınız varsa takasa girin hocam. Yalnız kartın 2016 yılı öncesinde üretildiğini harcağı güce göre pek de performanslı olmadığını bilerek alın. Ama yine de ufak tefek oyun oynatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,532
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri