TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
- Konu Sahibi Konu Sahibi
al geç kanka aklın karışsınaklımı karıştırma dur daha viper v2 pro alcam
al geç kanka aklın karışsınaklımı karıştırma dur daha viper v2 pro alcam
yok yok ilk mouse sonra klavye xdal geç kanka aklın karışsın![]()
1000 tl zam geldiğinde kalbin kaldırıcak mı bunu ? almadığına pişman olucaksın amayok yok ilk mouse sonra klavye xd
Hangisi
Bu üründe 610 TL cashback olduğunu söyleyenler oldu ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadımlink _?
Tkl bu ?Bu üründe 610 TL cashback olduğunu söyleyenler oldu ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım
baktığında blue switch ve bilek desteksiz hangisi sana uyuyorsaTkl bu ?
blue olması kötü ya keşke red olsaymışCepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
ŞOK marketler zinciri olarak günlük ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Uygun fiyatlar, kaliteli ürünler ve geniş ürün yelpazesi için hemen tıklayın.www.sokmarket.com.tr
piyasa fiyatının neredeyse 1000tl altında mükemmel indirim
deluxe değil o klavyeBu üründe 610 TL cashback olduğunu söyleyenler oldu ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım
blue olması kötü ya keşke red olsaymış
blue switch bence güzel ya evet ses biraz fazla olabilir ama red ve blue arasında çok çok az fark varbaktığında blue switch ve bilek desteksiz hangisi sana uyuyorsa
ürün koduna bakÜrün açıklamasında
ROG Strix Scope NX TKL Deluxe yazıyor ama
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...kasa-bilek-destegi-aura-sync-pm-HBC00000EXHC3 223 tl nays cashback o olmazsa da 610tl asus cashbacki var her türlülink _?