Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Hangisi sizce?
bende bu klavye ile logitech kda serisi klavyeyle arasında kaldımHangisi sizce?
Hangisini alacaksınız?bende bu klavye ile logitech kda serisi klavyeyle arasında kaldım
rog serisi yaptım klavye güzel , logitech kulaklık mouse alacagım klavyeyide öyle alayım diyorum ama yanlardaki sıfır tuşlarına falan alısıgım genel olarak bilmiyorumHangisini alacaksınız?
Bende tkl alıcaktım ama Gta 5’te çok uçak süren biriyim. Arkadaşım tkl kullanıyor uçak süremiyorum dedi. İnternette de mail falan girerken çok numpad kullanıyorum. O yüzden tkl almayacağım. Bir de tkl de tuşlar çok yakın birbirine.rog serisi yaptım klavye güzel , logitech kulaklık mouse alacagım klavyeyide öyle alayım diyorum ama yanlardaki sıfır tuşlarına falan alısıgım genel olarak bilmiyorum
bende de suan razer var shift tusu kucuk geldi sonradan öyle hissettim kaldı öyle menet , alırken bunlarıda düşün alışkanlıkların varsa ona göre al yoksa sonradan pisman oluyorsun ister istemezBende tkl alıcaktım ama Gta 5’te çok uçak süren biriyim. Arkadaşım tkl kullanıyor uçak süremiyorum dedi. İnternette de mail falan girerken çok numpad kullanıyorum. O yüzden tkl almayacağım. Bir de tkl de tuşlar çok yakın birbirine.
Benim de mousem ve mousepadim steelseries ondan dolayı steelseries düşünüyorum.
TKL'de tuşlar birbirine çok yakın diye bir şey yok hocam. TKL dediğimiz şey sadece numpad kısmının kesilmesi olayıdır. Siz %60 klavyelere bakmış olmayasınız yanlışlıkla? Ayrıca GTA 5'de dediğiniz gibi uçak sürmek sıkıntı ancak diğer yandan rekabetçi oyunlarda size sunduğu ergonomi ile o açığı kapıyor diyebilirim. Çok fazla deli dehşet GTA oyuncusu iseniz bilemem. Ayrıca mail girerken numpad kullanmak derken dediğinizi anlamadım.Bende tkl alıcaktım ama Gta 5’te çok uçak süren biriyim. Arkadaşım tkl kullanıyor uçak süremiyorum dedi. İnternette de mail falan girerken çok numpad kullanıyorum. O yüzden tkl almayacağım. Bir de tkl de tuşlar çok yakın birbirine.
Benim de mousem ve mousepadim steelseries ondan dolayı steelseries düşünüyorum.
Rakam giriyoruz ya ondan bahsetmiştim. Çok Gta oynuyorum ve uçak sürüyorum.TKL'de tuşlar birbirine çok yakın diye bir şey yok hocam. TKL dediğimiz şey sadece numpad kısmının kesilmesi olayıdır. Siz %60 klavyelere bakmış olmayasınız yanlışlıkla? Ayrıca GTA 5'de dediğiniz gibi uçak sürmek sıkıntı ancak diğer yandan rekabetçi oyunlarda size sunduğu ergonomi ile o açığı kapıyor diyebilirim. Çok fazla deli dehşet GTA oyuncusu iseniz bilemem. Ayrıca mail girerken numpad kullanmak derken dediğinizi anlamadım.
Scope
Apex 7 önermiyorsunuz yani?ROG SCOPE RX almalısın bence, normal SCOPE modelinden daha üstün bir model.
İndirimde 800 liraya düşüyor orası ayrı.
Apex serisi abartılan bir seri. Parasını da hak etmiyor bence.Apex 7 önermiyorsunuz yani?