Neler Yeni

Asus Rog Strix Scope mu Steelseries Apex 7 mi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Hangisi sizce?

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
Hangisini alacaksınız?
rog serisi yaptım klavye güzel , logitech kulaklık mouse alacagım klavyeyide öyle alayım diyorum ama yanlardaki sıfır tuşlarına falan alısıgım genel olarak bilmiyorum :D

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rog serisi yaptım klavye güzel , logitech kulaklık mouse alacagım klavyeyide öyle alayım diyorum ama yanlardaki sıfır tuşlarına falan alısıgım genel olarak bilmiyorum :D
Bende tkl alıcaktım ama Gta 5’te çok uçak süren biriyim. Arkadaşım tkl kullanıyor uçak süremiyorum dedi. İnternette de mail falan girerken çok numpad kullanıyorum. O yüzden tkl almayacağım. Bir de tkl de tuşlar çok yakın birbirine.
Benim de mousem ve mousepadim steelseries ondan dolayı steelseries düşünüyorum.

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
Bende tkl alıcaktım ama Gta 5’te çok uçak süren biriyim. Arkadaşım tkl kullanıyor uçak süremiyorum dedi. İnternette de mail falan girerken çok numpad kullanıyorum. O yüzden tkl almayacağım. Bir de tkl de tuşlar çok yakın birbirine.
bende de suan razer var shift tusu kucuk geldi sonradan öyle hissettim kaldı öyle menet , alırken bunlarıda düşün alışkanlıkların varsa ona göre al yoksa sonradan pisman oluyorsun ister istemez

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
TKL'de tuşlar birbirine çok yakın diye bir şey yok hocam. TKL dediğimiz şey sadece numpad kısmının kesilmesi olayıdır. Siz %60 klavyelere bakmış olmayasınız yanlışlıkla? Ayrıca GTA 5'de dediğiniz gibi uçak sürmek sıkıntı ancak diğer yandan rekabetçi oyunlarda size sunduğu ergonomi ile o açığı kapıyor diyebilirim. Çok fazla deli dehşet GTA oyuncusu iseniz bilemem. Ayrıca mail girerken numpad kullanmak derken dediğinizi anlamadım.

bwNN

80+ Silver
Bence strix scope bide şuan geri ödeme kampanyası var gaming gecesi indirimi geri ödeme derken baya ucuzluyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
TKL'de tuşlar birbirine çok yakın diye bir şey yok hocam. TKL dediğimiz şey sadece numpad kısmının kesilmesi olayıdır. Siz %60 klavyelere bakmış olmayasınız yanlışlıkla? Ayrıca GTA 5'de dediğiniz gibi uçak sürmek sıkıntı ancak diğer yandan rekabetçi oyunlarda size sunduğu ergonomi ile o açığı kapıyor diyebilirim. Çok fazla deli dehşet GTA oyuncusu iseniz bilemem. Ayrıca mail girerken numpad kullanmak derken dediğinizi anlamadım.
Rakam giriyoruz ya ondan bahsetmiştim. Çok Gta oynuyorum ve uçak sürüyorum.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ROG SCOPE RX almalısın bence, normal SCOPE modelinden daha üstün bir model.
İndirimde 800 liraya düşüyor orası ayrı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
RX Scope alın indirim bekleyip.

Apex 7 önermiyorsunuz yani?
Apex serisi abartılan bir seri. Parasını da hak etmiyor bence.

minik bir lcd yüzünden membrane klavyeyi 650-700₺'ye satıyorlar.

Top Bottom