Öneri asus rog strix scope rx red switch alınır mı ?

Arkadaşlar asus rog strix scope rx red switch almayı düşünüyorum eğer black fridayle biraz indirime girerse sizce bu fiyata en iyisi midir?
Ben kullanıyorum çok memnunum. Kesinlikle öneriyorum.

bir de mouse delux m800 pro düşünüyorum bu klavyeyle sistemi tamamlayacağım inşallah

Arkadaşlar asus rog strix scope rx red switch almayı düşünüyorum eğer black fridayle biraz indirime girerse sizce bu fiyata en iyisi midir?
Harika klayve kesinlikle alınır. Diğer klavyelerin çoğunda olmayan özellikler var bu fiyat bandındaki yani , mesela oyun modları açılıyor bazı oyunlarda , ets2 ve mortal kombatta gördüm , örneğin ets 2 de benzin doldururken klavye aşşağıdan yukarıya doğru yeşile dönüyor benzin dolana kadar , gizlilik düğmesi su geçirmezliği ve daha çok özelliği var.

Bir arkadaşım Blue switch sürümünü kullanıyor, memnun kendisi bu klavyeden.

Sipariş ettim 1999 a cuma ya da perşembe gelir eğer süper kasıma girerse iade edip tekrar alacğım gelince paylaşırım deneyimlerimi

Bu klavyenin tuşlarının sesi nasıl, optik switch olduğu için normalden fazla çıkar diyorlar doğru mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,410
Üyeler
189,439
Son üye
kazulet33
Geri