- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Kaliteli bir inceleme olmuş elinize sağlık.
Teşekkür ederim.Kaliteli bir inceleme olmuş elinize sağlık.
130 dolarlık klavye kardeşim yani 130 Birim, neden doları TL'ye çeviriyorsun? sen 800 birime aldın yurtdışında 130 birim.Bencede. Garip bir şekilde klavyenin fiyatı diğer ülkelere göre bizde daha ucuz.
Teşekkürler
Niye tl'ye çevirmiyeyim klavyeyi ülkeye getirenler birim hesabımı yapıyor?130 dolarlık klavye kardeşim yani 130 Birim, neden doları TL'ye çeviriyorsun? sen 800 birime aldın yurtdışında 130 birim.
yurtdışından kendin getirdiğinde anlık kurdan çevir ama, aa amerikada 130 doları 9 ile çarpayım şu kadar bu kadar daha ucuzuz demek mantıklı mı sence? adamların 1 birimi tr de 9 birim ediyor, neyin ucuzluğuNiye TL'ye çevirmiyeyim klavyeyi ülkeye getirenler birim hesabımı yapıyor?
Klavyenin fiyatını dolar kuru belirlediği için ben söylediğimde mantıksız bir şey görmüyorum. Birim fiyat olarak bakınca elbette pahalı ben klavyenin ucuz olduğunu savunmuyorum yurtdışına göre bakıldığında daha ucuz olduğunu söylüyorum sadece.yurtdışından kendin getirdiğinde anlık kurdan çevir ama, aa amerikada 130 doları 9 ile çarpayım şu kadar bu kadar daha ucuzuz demek mantıklı mı sence? adamların 1 birimi tr de 9 birim ediyor, neyin ucuzluğu
yurtdışına göre değil, yurtdışından alıma göre daha ucuz.Klavyenin fiyatını dolar kuru belirlediği için ben söylediğimde mantıksız bir şey görmüyorum. Birim fiyat olarak bakınca elbette pahalı ben klavyenin ucuz olduğunu savunmuyorum yurtdışına göre bakıldığında daha ucuz olduğunu söylüyorum sadece.
şu özellik baya iş görür gibi duruyorGizlilik Tuşu [F12] bastığınız anda masaüstündeki tüm sekmeler gizleniyor ve kulaklığınızın sesi kapanıyor böylece odanıza aniden biri girerse hiçbirşey görmemiş oluyor.
Sesi tam videodaki gibi çıkıyor ne eksik ne fazla. Kayıt yapan kişinin mikrofonu kaliteliymişSesini en çok beğendiğim klavye oldu aşırı güzel. (bu fiyat aralığında. )
Sevindim öyle olmasına effect kullanarak değiştirenler falan olabiliyor. Hayırlı olsun bu arada .Sesi tam videodaki gibi çıkıyor ne eksik ne fazla. Kayıt yapan kişinin mikrofonu kaliteliymiş
TeşekkürlerSevindim öyle olmasına effect kullanarak değiştirenler falan olabiliyor. Hayırlı olsun bu arada .