Neler Yeni

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

equinoxx

80+ Bronze
Bencede. Garip bir şekilde klavyenin fiyatı diğer ülkelere göre bizde daha ucuz.

Teşekkürler
130 dolarlık klavye kardeşim yani 130 Birim, neden doları TL'ye çeviriyorsun? sen 800 birime aldın yurtdışında 130 birim.

Flamesa

80+ Silver
130 dolarlık klavye kardeşim yani 130 Birim, neden doları TL'ye çeviriyorsun? sen 800 birime aldın yurtdışında 130 birim.
Niye tl'ye çevirmiyeyim klavyeyi ülkeye getirenler birim hesabımı yapıyor?

equinoxx

80+ Bronze
Niye TL'ye çevirmiyeyim klavyeyi ülkeye getirenler birim hesabımı yapıyor?
yurtdışından kendin getirdiğinde anlık kurdan çevir ama, aa amerikada 130 doları 9 ile çarpayım şu kadar bu kadar daha ucuzuz demek mantıklı mı sence? adamların 1 birimi tr de 9 birim ediyor, neyin ucuzluğu

Flamesa

80+ Silver
yurtdışından kendin getirdiğinde anlık kurdan çevir ama, aa amerikada 130 doları 9 ile çarpayım şu kadar bu kadar daha ucuzuz demek mantıklı mı sence? adamların 1 birimi tr de 9 birim ediyor, neyin ucuzluğu
Klavyenin fiyatını dolar kuru belirlediği için ben söylediğimde mantıksız bir şey görmüyorum. Birim fiyat olarak bakınca elbette pahalı ben klavyenin ucuz olduğunu savunmuyorum yurtdışına göre bakıldığında daha ucuz olduğunu söylüyorum sadece.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
ellerine sağlık cidden güzel bir klavye alacaklara hayırlı olsun

equinoxx

80+ Bronze
Klavyenin fiyatını dolar kuru belirlediği için ben söylediğimde mantıksız bir şey görmüyorum. Birim fiyat olarak bakınca elbette pahalı ben klavyenin ucuz olduğunu savunmuyorum yurtdışına göre bakıldığında daha ucuz olduğunu söylüyorum sadece.
yurtdışına göre değil, yurtdışından alıma göre daha ucuz.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Sesini en çok beğendiğim klavye oldu aşırı güzel. (bu fiyat aralığında. )

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,508
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gizlilik Tuşu [F12] bastığınız anda masaüstündeki tüm sekmeler gizleniyor ve kulaklığınızın sesi kapanıyor böylece odanıza aniden biri girerse hiçbirşey görmemiş oluyor.
şu özellik baya iş görür gibi duruyor :D

Flamesa

80+ Silver
Sesini en çok beğendiğim klavye oldu aşırı güzel. (bu fiyat aralığında. )
Sesi tam videodaki gibi çıkıyor ne eksik ne fazla. Kayıt yapan kişinin mikrofonu kaliteliymiş :D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Sesi tam videodaki gibi çıkıyor ne eksik ne fazla. Kayıt yapan kişinin mikrofonu kaliteliymiş :D
Sevindim öyle olmasına effect kullanarak değiştirenler falan olabiliyor. Hayırlı olsun bu arada .

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yani klavye pahalı en azından ses tekerleği gibi bonus özellikler beklerdim veya bilek desteği gibi. Switch' leri Cherry olsa muhtemelen yüzüne bakmazdım ama ilginç yapmışlar ilgimi çekti. Bence okey 👌

Hayırlı olsun.

Top Bottom