Ben almam keyfe bağlı ajaz 820pro daha iyi bence ses olarak kalite olarak
Bluetooth , wireless ve kablolu olarak istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz , ben de bt ve wireless işime yaramadığı için kablolu olarak kullanıyorumOnu da 2500 e buldum. Ama bildiğim kadarıyla kablolu kullanılmıyor değil mi ? Çünkü kasamda bluetooth yok.
Bluetooth , wireless ve kablolu olarak istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz , ben de bt ve wireless işime yaramadığı için kablolu olarak kullanıyorum
İnceleme - AJAZZ AK820 PRO KLAVYE İNCELEMESİ
Herkese Selamlar bugün son zamanlarda herkesin WHATGEEK üzerinden aldığı fakat incelemesini göremediğim AJAZZ marka AK820 PRO model Gift Switch klavyenin incelemesini yapıp sizlere aktarmaya çalışacağım , Ürünün kutulaması ve kutu içeriğiyle başlayalım Ürün...forum.donanimarsivi.com
Bende 2 ay önce aldım bu klavyeyi gayet memnunum sesi çok tatlı basım hissiyatıda bi o kadar güzel.İyi fiyata almışsınız ben 4500 gibi bi rakama almıştım.O ürünün numlock tuş altı olmadığı için vazgeçip bunu aldım bugun bende.
TabiHocam özelden soru sormak istiyorum size olur mu ?
valla bende görünüş olarak hoşuma gitti bu bandlarda fazla gözüme çarpan olmadı böyle değişik numlock tuşları olmayan anime gibi klavye önerdiler hoşuma gitmediği için istmedim onlarıBende 2 ay önce aldım bu klavyeyi gayet memnunum sesi çok tatlı basım hissiyatıda bi o kadar güzel.İyi fiyata almışsınız ben 4500 gibi bi rakama almıştım.