ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
Daha da düşer mi bilemem ama şuanki fiyatlar için alınabilir
anakartı böyle bir şey alacak kadar zengin olmak isterdim.Daha da düşer mi bilemem ama şuanki fiyatlar için alınabilir
Baya fark var ben x870e-e aldım ben hero ya yakınX870E-HERO ile aralarındaki farklar ne?
Ben x870e-e aldım 24.900 küsüre şuan bana ulaştı anakart ama indirime girdi aldığım yerde ve hatta konusunu da açtım sıcak fırsatlarda 23.600 küsüre düştüanakartaa 20k verecek bi psikopat var mı forumda
Yok be aga ne zenginianakartı böyle bir şey alacak kadar zengin olmak isterdim.
ben param olsa bile o parayı ekran kartına katardım heralde 4070 alıcağıma 4080 super alırdım gibi.Baya fark var ben x870e-e aldım ben hero ya yakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben x870e-e aldım 24.900 küsüre şuan bana ulaştı anakart ama indirime girdi aldığım yerde ve hatta konusunu da açtım sıcak fırsatlarda 23.600 küsüre düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok be aga ne zengini
anakartı böyle bir şey alacak kadar zengin olmak isterdim.
ben param olsa bile o parayı ekran kartına katardım heralde 4070 alıcağıma 4080 super alırdım gibi.
onlar zaten gunluk kullanım için degilThreadripper serisi anakartlara bi bakın
işte bu alanlarda günlük kulanıcılar için mi senceonlar zaten gunluk kullanım için degil
parası olan gunluk kullanıcıları ıcın olabılırişte bu alanlarda günlük kulanıcılar için mi sence
parası varsa bizde et yardımı yapsın be ya enson 5 yıl önce yedim lfsgyhkajsdfgaskparası olan gunluk kullanıcıları ıcın olabılır
4070 alanın parası olmuyor zaten bu anakartlar 14900k ya da Ryzen 9 serisi islemci ve 4090 gibi paranın alacağı en son sistemi olanlar alıyor yoksa 25k anakarta verip 4070 kullanmazsinben param olsa bile o parayı ekran kartına katardım heralde 4070 alıcağıma 4080 super alırdım gibi.