merhaba .freesync ve gsynıc ozellıgı aktıf edildiğinde hdr overdrıve ozellıgınden faydalanamıyorsunuz . freesync premıum oldugundan gsync calıstırıyor . Bu monıtoru sadece cs oynarken kullanıyorum ve shadowboost harici yardımcı uygalamaları kullanmaya ıhtıyac duymuyorum . Sistemninizden yeterli fps geldigi sürece hıc bır sıkıntı yok . Ekran Kalitesi parlaklık ve ghosting kunusunda soylenecek hiç bir sözüm yok.Son olarak ise hdr kullanmayada ıhtıyaç duymayacaksınız renkler aşırı canlı ve parlak(Ekran 10 bit buna sadece 240 hz kadar izin veriyor 380 hz aldıgınızda otomatik olarak 8 bit e düşüyor ama göz ile anlamak mümkün değil) .
1 aydır kullanıyorum harika cihaz, ms falan gerçekten yakın değerleri veriyor. Alın geçin derim, daha da artma yolunda çünkü 13k ya geldi ziraat vatan kampanyası ile birlikte
%90 ihtimalle satın alacağım umarım FreeSync aracılığı ile G-Sync açtığımda görüntüde bir sorun yaşamam zaten siz yaşamadığınızı söylediniz zaten bu fiyat aralığında ve bu özelliklerde başka monitör seçeneğide kalmadı umarım elimde patlamaz diyelim
Bende ASUS TUF VG27AQZ 2k165hz modelini kullanıyorum. Ama bu ara böyle bir mönitör ile değiştiresim var. Genellik ile fps oyunları oynuyorum. Bu modeli araştırmaya başlamıştım. Alternatif olarak böyle bir marka model var. Fikir ve deneyimlerinizi belirtir misiniz? Teşekkürler.
Dell - Alienware 27" 360Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör AW2724HF - Siyah
Dell markalı Siyah renk Alienware 27" 360Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör AW2724HF ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
bende onu diyecektim 27'' 1080p mi 25'' 1080p mi diye bu modelin 25'' modeli de mevcut arada kaldımbende 6900xt var ekran kartı o yüzden bir şey diyemem ama, haricinde gerçekten harika monitör, 380 hz kullanıyorum oddyssey g4 240 hz den geçtim neredeyse 2 kat fark var hz oranında, görüntü de tabi çok net ve nit oranı yüksek. İki monitörü yan yana test etme şansım oldu, gözle görmek bile yetiyor kalite farkı için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 27" FHD tavsiye etmiyorum, 2k olsa neyse de, bu rog modeli alın geçin derim. Tercih sizin tabi
bende onu diyecektim 27'' 1080p mi 25'' 1080p mi diye bu modelin 25'' modeli de mevcut arada kaldım
Bu ne demek la böyle bir şeyin bitmesi için 10 yıl falan geçmesi lazımValla artık yükseltme yapacaksan ileride 2k ya geçme vakti gibi 1080 olayı bitiyor yavaştan gibi artık sistemler