Neler Yeni

🔥İndirim Asus ROG Strix XG259QNS 24.5" 0.3 ms 380Hz 14.250TL

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Y K
1 aydır kullanıyorum harika cihaz, ms falan gerçekten yakın değerleri veriyor. Alın geçin derim, daha da artma yolunda çünkü 13k ya geldi ziraat vatan kampanyası ile birlikte

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
merhaba .freesync ve gsynıc ozellıgı aktıf edildiğinde hdr overdrıve ozellıgınden faydalanamıyorsunuz . freesync premıum oldugundan gsync calıstırıyor . Bu monıtoru sadece cs oynarken kullanıyorum ve shadowboost harici yardımcı uygalamaları kullanmaya ıhtıyac duymuyorum . Sistemninizden yeterli fps geldigi sürece hıc bır sıkıntı yok . Ekran Kalitesi parlaklık ve ghosting kunusunda soylenecek hiç bir sözüm yok.Son olarak ise hdr kullanmayada ıhtıyaç duymayacaksınız renkler aşırı canlı ve parlak(Ekran 10 bit buna sadece 240 hz kadar izin veriyor 380 hz aldıgınızda otomatik olarak 8 bit e düşüyor ama göz ile anlamak mümkün değil) .
1 aydır kullanıyorum harika cihaz, ms falan gerçekten yakın değerleri veriyor. Alın geçin derim, daha da artma yolunda çünkü 13k ya geldi ziraat vatan kampanyası ile birlikte

%90 ihtimalle satın alacağım umarım FreeSync aracılığı ile G-Sync açtığımda görüntüde bir sorun yaşamam zaten siz yaşamadığınızı söylediniz zaten bu fiyat aralığında ve bu özelliklerde başka monitör seçeneğide kalmadı umarım elimde patlamaz diyelim

uknowpain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mertcan Özsucu
Bende ASUS TUF VG27AQZ 2k165hz modelini kullanıyorum. Ama bu ara böyle bir mönitör ile değiştiresim var. Genellik ile fps oyunları oynuyorum. Bu modeli araştırmaya başlamıştım. Alternatif olarak böyle bir marka model var. Fikir ve deneyimlerinizi belirtir misiniz? Teşekkürler.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Y K
%90 ihtimalle satın alacağım umarım FreeSync aracılığı ile G-Sync açtığımda görüntüde bir sorun yaşamam zaten siz yaşamadığınızı söylediniz zaten bu fiyat aralığında ve bu özelliklerde başka monitör seçeneğide kalmadı umarım elimde patlamaz diyelim

bende 6900xt var ekran kartı o yüzden bir şey diyemem ama, haricinde gerçekten harika monitör, 380 hz kullanıyorum oddyssey g4 240 hz den geçtim neredeyse 2 kat fark var hz oranında, görüntü de tabi çok net ve nit oranı yüksek. İki monitörü yan yana test etme şansım oldu, gözle görmek bile yetiyor kalite farkı için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ASUS TUF VG27AQZ 2k165hz modelini kullanıyorum. Ama bu ara böyle bir mönitör ile değiştiresim var. Genellik ile fps oyunları oynuyorum. Bu modeli araştırmaya başlamıştım. Alternatif olarak böyle bir marka model var. Fikir ve deneyimlerinizi belirtir misiniz? Teşekkürler.

hocam 27" FHD tavsiye etmiyorum, 2k olsa neyse de, bu rog modeli alın geçin derim. Tercih sizin tabi

uknowpain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mertcan Özsucu
bende 6900xt var ekran kartı o yüzden bir şey diyemem ama, haricinde gerçekten harika monitör, 380 hz kullanıyorum oddyssey g4 240 hz den geçtim neredeyse 2 kat fark var hz oranında, görüntü de tabi çok net ve nit oranı yüksek. İki monitörü yan yana test etme şansım oldu, gözle görmek bile yetiyor kalite farkı için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 27" FHD tavsiye etmiyorum, 2k olsa neyse de, bu rog modeli alın geçin derim. Tercih sizin tabi
bende onu diyecektim 27'' 1080p mi 25'' 1080p mi diye :) bu modelin 25'' modeli de mevcut arada kaldım :)

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Y K
bende onu diyecektim 27'' 1080p mi 25'' 1080p mi diye :) bu modelin 25'' modeli de mevcut arada kaldım :)

O kadar para vereceksin 27" 2k 300+ hz zaten aşırı pahalıya kaçar
27" alıp FHD alınca da biraz istenmedik görüntü alacaksın,
en ideal oyuncu monitörü 24-25" arası ve FHD'dir.

thetekno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerim Akgün
Arkadaşlar konudan bağımsız, XG27ACS ve XG259CMS bu iki modelden hangisi tercih edilmeli?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Rüveyda Akın
Valla artık yükseltme yapacaksan ileride 2k ya geçme vakti gibi 1080 olayı bitiyor yavaştan gibi artık sistemler
Bu ne demek la böyle bir şeyin bitmesi için 10 yıl falan geçmesi lazım

Top Bottom