Neler Yeni

Asus ROG Strix XG27ACS vs ASUS TUF Gaming VG27AQML1A hangisini tercih etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nuri Cihan Alabaş
Bütçe
13600
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir monitör almayı düşünüyorum ve başlıktan da anlaşılacağı üzere iki model arasında kaldım. Asus ROG Strix XG27ACS ve ASUS TUF Gaming VG27AQML1A arasında karar veremedim. Özellikle oyun performansı, renk doğruluğu ve genel görsel kalite açısından hangisini tercih etmeliyim? Bu modellerin her biri hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

İhtiyaçlarım:

• Oyun performansı (özellikle FPS ve hızlı aksiyon sahneleri)
  • Renk doğruluğu ve ekran kalitesi
  • Genel yapı kalitesi ve tasarım

Hangi monitör daha iyi bir deneyim sunar? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler!

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
efe araci

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eymen
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir monitör almayı düşünüyorum ve başlıktan da anlaşılacağı üzere iki model arasında kaldım. Asus ROG Strix XG27ACS ve ASUS TUF Gaming VG27AQML1A arasında karar veremedim. Özellikle oyun performansı, renk doğruluğu ve genel görsel kalite açısından hangisini tercih etmeliyim? Bu modellerin her biri hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

İhtiyaçlarım:

• Oyun performansı (özellikle FPS ve hızlı aksiyon sahneleri)
  • Renk doğruluğu ve ekran kalitesi
  • Genel yapı kalitesi ve tasarım

Hangi monitör daha iyi bir deneyim sunar? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler!
Tuf var modeli var memnunum bir sorun yaşamadım şu ana kadar tuf tavsiyemdir bir tek g-sync konusunu çözemedim onun içinde şimdi konu açtım.

Düzenleme: Monitörün ayarlar menüsünden açılıyor hocam kafanıza takmanıza gerek yok.

Top Bottom