Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
Alan da var ona yanıyorum 20 ye de alırlar bunuO saçma zaten2060ı 10bine koyan firmalar bile var ne diyeyim...
Alan da var ona yanıyorum 20 ye de alırlar bunuO saçma zaten2060ı 10bine koyan firmalar bile var ne diyeyim...
Bak şimdi ASUS ROG coil whinesız vs olduğu kesin olsa ben 16 verirdim ama max ve garanti coil whinesız olacakAlan da var ona yanıyor 20 ye de alırlar bunu![]()
17 de çok knka ya valla bak ederi maks 15 benim gözümdeBak şimdi ASUS ROG coil whinesız vs olduğu kesin olsa ben 16 verirdim ama max ve garanti coil whinesız olacakTabi vade farksız o da. Yoksa isterse surpimle strix birleşip voltran oluştursun 17binden fazla verilmez bu karta. 15 en mantıklısı. top model içinde 16 en fazla.
Yok 16 rog a verilirdi diyorum17 de çok knka ya valla bak ederi maks 15 benim gözümde
Bir şekilde bütçe çıkarıp 4070ti alırdım yerinde olsam çok güzel kart valla ama biraz pahalı o daYok 16 rog a verilirdi diyorum15 en fazla verilir zaten. Vatan filan bir Ventus 3 fanlı açsa da alsam ya
aylardır bekliyorum daha sistem düzeceğim.
Ama ona 4k sistem dizmek lazımBir şekilde bütçe çıkarıp 4070ti alırdım yerinde olsam çok güzel kart valla ama biraz pahalı o da![]()
İkinci el git 3060ti al geç yazık Parana bosver en fazla ne yapacaksın ki sistem ile zevk atican o kadarAma ona 4k sistem dizmek lazım4k monitör lazım vs
4070 bile fazla bana ama 3060tinin 12gb versiyonu olsa onu da alırdım veya 3070 12gb versiyonu. 3070ti ise bedava verseler almam en kötü kart güç performans olarak. ben min 12gb VRAMli 3060ti-3070 den yüksek performanslı bir kart bakıyorum Nvidia tarafında, 4060ti de 12gb VRAM çıkmayacak %99. o yüzden başka çare yok en düşük fiyatlı bu var
5bin TL yi de işlemci anakart ram vs kısmına eklerim
![]()
Yok dostum ben hayatta 2.el almamİkinci el git 3060ti al geç yazık Parana bosver en fazla ne yapacaksın ki sistem ile zevk atican o kadar
Bence ikinci el alınır boşuna iki katı para vermeye değmez ama senin fikrin saygı duyarımYok dostum ben hayatta 2.el almamAyrıca malımı da asla satmam
o biraz kırmızı nokta. VRAM kesinlikle 12gb istiyorum. He desenki 6700xt vs al o da olur ama yayın vs düşünüyorum ileride almışken de 5,6 sene gidecek sistem istiyorum
![]()
4070 e en düşük hangi işlemci ve psu lazımBu fiyata alıp sarı sitede 17/18 den satanların vay haline![]()
650w yeterlidir 5700x 5800x olabilir 13400f birde yeter diye düşünüyorum fazlası daha iyi olur tabi4070 e en düşük hangi işlemci ve psu lazım
Valla işte mantıklı dostum ama cidden hayatımda 2.el ürün kullanmadımBence ikinci el alınır boşuna iki katı para vermeye değmez ama senin fikrin saygı duyarım![]()